JxSTC vol el compromís del govern amb l'arranjament de la riera de Saladrigues

Junts per Sant Cugat calcula que es necessitarà un pressupost superior als vuit milions d'euros

Junts per Sant Cugat vol que el govern municipal mantingui el compromís amb l'arranjament de la riera de Saladrigues i el torrent de Buscarons, a La Floresta. L'estudi del projecte, que ha de renovar el clavegueram que passa per aquestes rieres i que genera problemes, es va iniciar durant el mandat passat però la seva complexitat i l'elevat pressupost ha dificultat el seu avenç.

Junts per Sant Cugat demana al govern municipal que presenti un calendari per l'execució de les obres i que el projecte no s'abandoni. "S'ha de continuar amb aquest projecte perquè el problema existeix i és important pels veïns", ha explicat la regidora Cristina Paraira. Per això, presentaran una moció al ple municipal per garantir el compromís de l'executiu d'ERC-MES, PSC i CUP.

 

Tot i això, des de Junts per Sant Cugat són conscients de la dificultat del projecte i donen temps al govern per definir-lo i trobar finançament, ja que el pressupost previst és superior als vuit milions d'euros. "Som conscients de la complexitat que hi ha", ha emfatitzat Paraira, que ha afegit que és un projecte que potser s'allarga més d'un mandat.

Un projecte que va per llarg

El compromís d'arranjar la riera de Saladrigues va néixer el 2015, quan ICV-EUiA i CUP van presentar una proposta que va comptar amb el suport de tots els partits. Els veïns de La Floresta feia temps que demanaven actuacions davant el mal estat de la riera.

Més info: L'Ajuntament arranjarà la riera Saladrigues i el torrent de Buscarons aquest mandat

Cristina Paraira ha detallat que es van fer alguns passos i es va encarregar el projecte executiu, però que la complexitat de l'obra, el pressupost necessari i desavinences amb l'Agència Catalana de l'Aigua ho van complicar.

 
Comentaris

Destaquem