Pas endavant per la realització del pla d'equipaments de Valldoreix

La Junta de Veïns de l'EMD ha aprovat tirar endavant el pla d'equipaments de Valldoreix

A finals del 2018, l'EMD de Valldoreix es va comprometre a elaborar un pla d'equipaments per a la vila, que havia de servir per potenciar i cobrir les necessitats de les activitats culturals, lúdiques o esportives de diferents entitats de la vila.

 

Des d'aleshores, el pla d'equipaments es troba en fase d'esborrany al congelador i no avança. Després de la junta de veïns del mes de març, aquest tràmit es desencallarà gràcies a l'aprovació d'una moció presentada per ERC-MES, CUP i PSC, a la qual el Govern hi ha votat a favor.

"Cal comptar amb un pla d'equipaments consensuat, que ens permetrà prendre accions de govern coherents", ha argumentat Lluc Cahís, vocal d'ERC-MES. En la mateixa línia, la vocal del PSC, Susanna Casta, ha explicat que "el Govern mai ha acabat d'assolir una visió de futur pels pròxims anys". El vocal de la CUP, Ferran Margineda, ha apuntat que el pla d'equipaments "ha de servir per tenir una referència de necessitats". El Govern ha argumentat que "cal reactivar aquest pla d'equipaments", i s'ha defensat dient que "no sempre es pot treballar el ràpid que un voldria".

En aquest sentit, la Junta de Veïns s'ha compromès a aprovar en un termini màxim de 3 mesos el pla d'equipaments. Posteriorment, els serveis tècnics redactaran un document de treball que resumeixi el pla, i obrir-lo a la participació ciutadana, tant a associacions com a particulars.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem