Valldoreix ja monitoritza tots els fanals de la vila per control remot

L'EMD podrà controlar l'horari d'encesa i apagat de cada fanal de manera individual i des de qualsevol dispositiu

La telegestió de la xarxa d’enllumenat públic ja és una realitat a la totalitat dels fanals de Valldoreix. Amb el nou sistema, el total dels 56 quadres elèctrics de la vila es poden monitoritzar i gestionar de forma remota per detectar i solucionar qualsevol incidència a la xarxa de l’enllumenat viari.

 

El nou sistema de telegestió permet, a través d’una aplicació informàtica i des de qualsevol dispositiu, controlar l’horari d’encesa i apagat de cada fanal de manera individual i detectar avaries a qualsevol zona. D’aquesta manera, tant l’EMD com l’empresa adjudicatària del manteniment pot saber en temps real on hi ha una incidència o una avaria i actuar de forma immediata.

 

Un cop implantada la primera fase a 43 quadres de la vila, al llarg d’aquesta setmana s’està procedint a actuar sobre els 13 quadres restants.  Amb aquesta segona fase de desplegament la gestió remota arriba a la totalitat dels 56 dispositius que controlen el funcionament dels 3.800 fanals distribuïts pels carrers.

En aquesta segona fase d’implantació, la telegestió arribarà a les avingudes Mas Fuster i Vall d’Or; els carrers Consolat de Mar, Cirerer, Llobregat, Ebre, Farigoler, Canal de la Mànega i Saragossa; i els passeigs de la Gardènia, Alegria, Rossinyol i Pintor Romero. En la primera fase del desplegament de la gestió remota, implementada el gener, es van prioritzar els quadres que donaven servei a àrees més grans, quadres que donaven servei a carrers principals i més transitats i zones que registraven més incidències.

Més informació
 
 
Comentaris

Destaquem