FOTOS: Valldoreix vibra amb la seva Festa Major, "tot i la pluja i els actes vandàlics"

La Festa Major de Valldoreix ha comptat amb una 30a d'activitats dirigides a tots els públics

Valldoreix ha posat punt final a la seva Festa Major amb el concert de The Black Barberies, el diumenge 19 de setembre, una festa que s'ha allargat durant 4 dies i que ha comptat amb activitats per a tots els públics. Així doncs, tot i l'anul·lació d'algunes activitats a causa les fortes pluges, Valldoreix ha pogut celebrar un any més la seva festivitat local amb una programació amb quasi una 30a d'activitats per a tots els públics.

Pregó i Port Bo de Festa Major de Valldoreix. Foto: Bernat Millet.


D'aquesta manera, l'espectacle La cigonya i el mussol valent, l'activitat familiar del CAU Valldoreix o els Jocs de Fusta Gegants, entre altres, han portat els somriures als infants valldoreixencs. A més, pel que fa a les activitats esportives, el Club Esportiu Valldoreix ha estat l'escenari dels tornejos de tennis, pàdel i voleibol, a més d'un tast de marxa nòrdica.

Més info: Agraïments en l'entrega de premis dels torneigs del CE Valldoreix per la Festa Major

D'altra banda, l'Assumpta i el Cebrià, els gegants de Valldoreix, juntament amb els Gegants de Sant Cugat van acostar la cultura popular als presents en un dissabte plujós, mentre que les visites a la Masia de Can Monmany i al Castell de Canals van ser el plat principal per aquells amants del patrimoni. A més, les havaneres amb Port Bo de Calella de Palafrugell van posar la nota musical al pregó de Festa Major.

Més info: FOTOS: Els Gegants prenen els carrers de Valldoreix malgrat la pluja

Josep Puig, president de l'EMD de Valldoreix, valora positivament aquests 4 dies de Festa Major: "Una Festa Major a Valldoreix sempre és positiva, tot i que ens hem trobat amb alguns impediments com la pluja, que ens van deslluir la festa durant el dissabte a la tarda. Sempre que s'anul·la una activitat hi ha gent descontenta per no poder participar en una activitat que està programada".

Puig també ha volgut valorar la implicació d'algunes entitats locals "com pilars socials de Valldoreix, que any rere any participen en la Festa Major". A més, el president ha mostrat el seu orgull de comptar amb un organisme com el Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya, el qual la seva directora, Àngels Solé, va ser la pregonera: "L'entitat porta el nostre nom a tot Catalunya i tot el que sigui portar el nom de Valldoreix fora de les nostres fronteres és positiu".

Més info: El "compromís" del CRBMC amb Valldoreix centra el pregó de la Festa Major de la vila

Finalment, l'altra cara de la moneda han estat els actes vandàlics que ha patit l'Entitat Municipal Descentralitzada durant aquesta Festa Major, i és que alguns senyals de trànsit i una cabina telefònica han estat objecte de destrossa.

Més info: Senyals de tràfic bolcats i cabines trencades a Valldoreix durant la Festa Major

 
 
Comentaris

Destaquem