El Clúster de Serveis Immobiliaris de Catalunya revela les noves tendències del sector

El Clúster de Serveis Immobiliaris de Catalunya organitza una segona sessió online per presentar-se públicament al sector

Després de l'èxit de la primera presentació del Clúster de Serveis Immobiliaris de Catalunya, del qual la immobiliària ORGAN en forma part, arriba la segona sessió el pròxim 22 de juliol a les 12:30. Durant la jornada, que es titula Estratègies de futur en els serveis immobiliaris i es farà via la plataforma ZOOM, s’explicaran algunes de les noves tendències del sector dels serveis immobiliaris:

Més info: Organ, un dels fundadors del Clúster dels Serveis Immobiliaris

 
  • Analitzaran els criteris de compres dels clients
  • Examinaran exemples de Benchmarking internacional
  • Posaran en comú estratègies de futur i factors claus de l'èxit

 

La sessió comptarà també amb la intervenció de diferents empreses sòcies del clúster que exposaran àrees que ja han començat a treballar amb relació a alguns reptes imminents de negoci:

  • Com conèixer millor al client de les Comunitats de Propietaris?
  • Com impulsar el creixement de les empreses de serveis immobiliaris via compres i expansió geogràfica?
  • Com desenvolupar les oportunitats en la rehabilitació i eficiència energètica de l'edifici? Accés als fons next generation.
  • Com sensoritzar i connectar l'edifici per generar nous serveis de valor?
  • Com utilitzar el Big Data per millorar les vendes creuades entre l'administració de finques i la transacció?

Què és el CSIM?

El Clúster de Serveis Immobiliaris de Catalunya o CSIM en les seves sigles, és una associació que pretén adaptar-se als canvis constants i radicals que es produeixen en el món immobiliari.

L'entitat vol integrar totes les empreses de l'àmbit immobiliari transformant, impulsant i cooperant, a més de posar en marxa un pla empresarial per satisfer les noves i canviants necessitats de les persones en l'ús dels immobles.

 
Comentaris

Destaquem