Enersola ofereix no només la instal·lació de plaques solars, sino que s'encarrega de tot el procés. FOTO: Cedida
Enersola ofereix no només la instal·lació de plaques solars, sino que s'encarrega de tot el procés. FOTO: Cedida

ENERSOLA ENERGIA - plaques solars a Sant Cugat

Equip altament capacitat i de gran experiència en disseny, instal·lació, manteniment i legalització de sistemes solars tèrmics

Enersola, com a experts en energia solar a Sant Cugat, compta amb un equip propi que s'encarrega del disseny, la instal·lació i el manteniment dels sistemes solars fotovoltaics i tèrmics.

Instal·len plaques solars, plaques solars tèrmiques, carregadors de cotxes elèctrics i gestionen els tràmits legals i les subvencions.

Amb més de 20 anys d'experiència, ofereixen un tracte personalitzat i un acompanyament des del moment de la consulta inicial fins a la legalització de les instal·lacions i la posada en funcionament. Tenen un coneixement exhaustiu de tots els clients per poder oferir-los la millor solució i els seus clients tenen un alt grau de satisfacció amb el seu servei.

Per apropar-se encara més als clients de la zona de Sant Cugat, l'empresa obre una oficina a Volpelleres, carrer Benet Cortada 60, baixos Local 1.

Si vols tenir el teu propi sistema solar fotovoltaic o tèrmic, has de contactar amb Enersola. S'adapten a les teves necessitats!

També els podeu trobar a Linkedin i Youtube.

 

 

 

Especialitats: Plaques solars fotovoltaiques, plaques solars tèrmiques, tramitació i legalització i carregadors de cotxes elèctrics

A destacar: Plaques de qualitat amb garantia de 25 anys, Facilitats de pagament, assessorament sobre el millor finançament, dos anys de manteniment gratuït

Correu electronic: hola@enersola.es

Més informació
Enersola, l'empresa de proximitat experta en energia solar i plaques solars
Adreça

ELIONOR VINYERTA, 1 PORTA B

SANT CUGAT