Exhibicions a Sant Cugat FOTO: cedida
Exhibicions a Sant Cugat FOTO: cedida
Les professores del club FOTO: cedida
Les professores del club FOTO: cedida
Competicions a partir de totes les edats FOTO: cedida
Competicions a partir de totes les edats FOTO: cedida

Club Artística Sant Cugat

El Club Artística Sant Cugat fundat l'any 2013 per Núria Palos, és l'únic club de gimnàstica  artística femenina de Sant Cugat del Vallès. En aquest club les gimnastes a part d'entrenar, participen en festivals i competicions, i també fan sortides i tornejos a diferents llocs de Catalunya.

Hi ha sis categories diferents segons l'edat i entrenen de dos a tres dies a la setmana de dilluns a divendres. A les classes s'entrena a terra, amb la barra d'equilibris, salts i paral·leles asimètriques. Les alumnes participen en diferents competicions com les comarcals o el campionat de Catalunya.

El que pretenen l'equip de professionals del club és transmetre valors com a responsabilitat, el respecte i la solidaritat mitjançant l'esport. Es tracta d'una disciplina que permet desenvolupar l'expressió motriu i física. Les nenes treballen intensament per poder perfeccionar les tècniques dels programes de cada nivell en un ambient de confiança i amb esperit d'equip.

Altes xarxes socials: YouTube

A destacar: L'únic club de gimnàstica artística a Sant Cugat. Gimnàstica artística des d'extrasecolars fins a competició

Correu electronic: info@artisticastcugat.com

Adreça

Localitat: Sant Cugat del Vallès

Adreça: Camí de Can Calders

Com arribar-hi
Contacte
Horari
De dl a ds de 8h a 22h