El gimnàs de Sant Cugat Énergie fitness ofereix un tracte personalitzat als seus clients. FOTO: Cedida
El gimnàs de Sant Cugat Énergie fitness ofereix un tracte personalitzat als seus clients. FOTO: Cedida
El gimnàs de Sant Cugat Énergie fitness ofereix l'opció de practicar moltes disciplines com el crossfit. FOTO: Cedida
El gimnàs de Sant Cugat Énergie fitness ofereix l'opció de practicar moltes disciplines com el crossfit. FOTO: Cedida

ÉNERGIE FITNESS

Gimnàs a Sant Cugat per empoderar a les persones que proporciona experiències, úniques i personalitzades, adaptades a les seves necessitats i on tothom és benvingut

Énergie Fitness, la franquícia de fitness número 1 al Regne Unit i el número 3 en l'àmbit general segons el ranking top 100 de la revista Elite Franchise de 2021, arriba a Espanya amb un objectiu: empoderar les persones per transformar les seves vides a través de la salut i el fitness. A Sant Cugat obren el primer gimnàs dels molts que tindran escampats pel territori.

Han creat una marca que aporta una diferència real a la vida de les persones i gèneres i un impacte positiu a la comunitat. Entre els elements diferencials d’energia Fitness Iberia, destaquen un model de gimnàs híbrid (físic i en línia), una forta proposta per fidelitzar socis majors de 35 anys, alt servei d’atenció al soci, un preu assequible mitjançant diferents trams, i la concepció d’exercici com medicina.

Un club “on pertanyis”

Tot indica que els gimnasos se centraran en un futur en proporcionar experiències, úniques i personalitzades, i en ajudar a les persones a assolir els seus objectius de fitness amb un seguiment adaptat a les necessitats de cadascú. A Énergie Fitness ja treballen en aquesta línia des de la seva creació. Where You Belong és el seu eslògan i sosté la filosofia de tot el personal, sempre treballant per crear una comunitat on totes les edats i aptituds físiques se sentin com a casa.

Énergie Fitness té la missió de meravellar i captivar als seus socis creant una “llar llluny de la llar” on tot el món és benvingut, un espai on s’abraça la individualitat i se celebren les diferències. Estan obsessionats amb el servei i els entusiasma la idea que tots els socis aconsegueixen els seus objectius de condicionament físic i benestar.

A partir del 12 de juliol comença la prevenda d'abonaments amb els millors preus.

A destacar: Experiències, úniques i personalitzades, seguiment adaptat a les necessitats i els millors preus

Correu electronic: santcugat@energiefitness.es

Més informació
Arriba a Sant Cugat el nou Énergie Fitness
Adreça

Localitat: SANT CUGAT DEL VALLÈS

Adreça: ANTONI BELL, 6

Com arribar-hi
Horari
Dll-Dv 6:00-23:00 / Ds i Dg 8:00-18:00