Els 12 espais de la Festa Major de Sant Cugat 2022

L'Arborètum, el Parc Central o la Rambla del Celler tornaràn a acollir els concerts de Festa Major entre d'altres

La Festa Major de Sant Cugat torna enguany amb 12 espais i la col·laboració de 52 entitats. El Parc de l'Arborètum collirà els concerts dirigits als joves; la Festa Major Alternativa tornarà a la rambla del Celler i el Parc Central acollirà les activitats pels més petits. 

 • Espai d’Arrel - plaça d’Octavià i plaça de l’Om. La plaça d'Octavià acollirà la música d’arrel i tradicional amb actuacions com Ebri Night, amb una proposta específica per al Correfoc i música d’autor amb artistes reconeguts com Maria Arnal i Marcel Bagés i Joan Miquel Oliver.
 • Parc Jove - parc de l’Arborètum. El Parc Jove acollirà formacions de renom com La Pegatina, referent de l’escena nacional, i la xilena Ana Tijoux com a representació de l’escena internacional. The Tyets i Arnau Griso són les propostes adreçades als joves.
 • La Taverna - parc de Ramon Barnils. Trobarem concerts i balls de sempre amb L’Orquestra Internacional Montgrins i grans bandes reconegudes íntegrament constituïdes per dones com Balkan Paradise Orchestra. També gaudirem el rock i les versions dels hits més sonats amb The Big Mouthers i The Mortimers Karaoke Band. A més es convertirà en la Plaça de Swing, que dinamitza l’entitat Fem Lindy Sant Cugat, amb una marató musical que convida tothom a venir-hi a ballar.
 • El Xiringuit-ú - plaça de l’U d’Octubre. L'espai dinamitzat per La Pua Musical, comptarà enguany amb acuacions com las de Pol Cardona & The True Sparks, Tukumeke o Xavi Turnez.
 • El  Parc Central acollirà la Festa de l’Esport al Carrer, el Racó Infantil i l’Estovallada. 
 • Plaça del jazz. El Celler Modernista un any més acull el jazz amb la Gran Barcelona Art Orchestra, entre d’altres formacions. Fusió oferirà el seu ja tradicional “Concert amb swing”.  Aquest any se sumarà als ritmes de swing, jazz i blues, la "incomparable" veu de la cantant Mònica Green, que per aquest concert de Festa Major s’uneix a l’Orquestra Moderna Fusió. Altres activitats com el XXI Tast de vins amb Ritme! se celebrara al mateix espai. 
 • FM Alternativa - Rambla del Celler. Nit de música urbana i not de punk i versins. batalla de penyes. El concurs de truites, l'Pcom és tradició, després del concurs d’Arrossos sonaran dues bandes de música: Pubilles Ninja i els Killing Hits.
 • Plaça Victòria dels Àngels - (Les arts de carrer)
 • Espai d’Arreu - plaça de Barcelona. La plaça de Barcelona serà on els Las Karamba, Concert de Kaïro Life, afro-beat fusió, projecte musical integrat per músics de Casamance- Senegal, Colòmbia i França
 • Plaça d’en Coll – amb activitats per a totes les edats i gustos: havaneres, balls, concerts i titelles.
 • Jardins del Vallès - (vespres ben musicals) consolida l’òpera de la mà de l’Associació AprÒpera, que presenta l’espectacle “Nit d’òpera per a tothom” en què la soprano Milica Jovicic , el tenor Antoni Lliteres i el guanyador que sorgeixi del Concurs Belcanto 2022 en acostaran al món de la lírica amb les òperes més famoses, acompanyats pel pianista Josep Buforn.
 • Fira d’atraccions –Camí Vell de Sabadell, des del CAP del c. de la Mina fins a la rotonda amb el c. de Carrasco i Formiguera, i al c. de Carrasco i Formiguera, entre el c. de Josep Carner, c. de Sant Juli i el Camí Vell de Sabadell

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem