Arriba el Torneig de Vòlei Platja 4X4 Mixt més obert i popular

L'organitzarà la secció de vòlei platja del DSV Club Voleibol Sant Cugat per la Festa Major de Sant Cugat

Per segon any consecutiu, la secció de vòlei platja del DSV Club Voleibol Sant Cugat organitzarà, per la Festa Major de Sant Cugat, el Torneig de Vòlei Platja 4X4 Mixt. Amb l'objectiu "de fer-lo més obert i popular", segons Lluís Moreno, president de l'entitat, el torneig ha canviat de format. Només hi haurà dues categories, menors i majors de 17 anys, i cada equip haurà d'estar integrat amb un mínim de dues jugadores.

De l'1 al 3 de juliol

El campionat es jugarà de l'1 al 3 de juliol, a la pista de vòlei platja del parc de Can Vernet. Els dies 1 i 2 de juliol es jugarà des de les 4 de la tarda fins a les 2 de la nit, i el 3 de juliol, quan es jugaran les dues finals, de les 4 de la tarda a les 9 de la nit.

Com inscriure-s'hi

Les inscripcions tenen un cost de 10 euros pels jugadors i jugadores federats i de 14 euros pels quals no ho estan. Per qualsevol informació, la secció de vòlei platja del DSV Club Voleibol Sant Cugat posa un correu electrònic per a consultes. L'organització lliurarà una samarreta commemorativa a tots els participants.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem