Centenars de joves participen al primer Correplaces

La primera edició del Correplaces ha estat un èxit entre els jovent santcugatenc

Centenars de joves han participat aquest divendres, dia 1 de juliol, a la primera edició del Correplaces. Acompanyats de música en tot moment, grups de joves santcugatencs han recorregut el centre santcugatenc per gaudir d'aquesta festa que per primera vegada se celebrava durant la Festa Major de Sant Cugat.

A les set de la tarda, grups de joves s'han trobat al parc de Ramon Barnils per començar el Correplaces, organitzat pels membres de DesPlaça Jove. Des d'aquí han iniciat un recorregut, sempre acompanyats per la percussió, que els ha portat pel Celler Cooperatiu, la plaça d'Octavia, la Festa Major Alternativa i, finalment, la taverna de la plaça de Barcelona.

La fanfàrria Zebrass ha posat la música durant les més de tres hores que ha durat el Correplaces, que en la seva primera edició ja s'ha consolidat com una de les activitats més festives i multitudinàries de la Festa Major de Sant Cugat.

El TOT amb la Festa Major

La Festa Major d'enguany donava el tret de sortida el dimarts 28 de juny amb el seguici i el pregó, a càrrec del Club Rugby Sant Cugat, que podeu veure enimatges i vídeo. A la nit, la festa arribava a la plaça d'Octavià, amb la música de Pantaleó i Obeses, i el seguici nocturn, que pot reviure en fotografies i vídeo.

 

Mireu les imatges de dimarts de Festa Major.

 

Dimecres se celebrava Sant Pere, i entre d'altres activitat es vivia el Seguici de Sant Pere i el tradicional ball del Paga-li, Joan. No us perdeu les imatge si elvídeo, amb protesta inclosa de les entitats durant l'esclat de festa. Ja a la nit, era Judit Neddermann qui posava la música a la plaça de Barcelona, entre d'altres activitats.

 

Mireu les imatges de dimecres de Festa Major.

 

Ja dijous, l'activitat començava a la tarda amb propostes com el partit de futbol entre periodistes i polítics, i altres activitats esportives que podeu reviure enfotografies. Més tard, l'Esbart portava 'Petjades' als carrers de Sant Cugat. Una proposta que el TOT recull en imatges i vídeo, i Kiko Veneno omplia la plaça d'Octavià. Mireu com va ser el concert amb vídeo.

 

Mireu les imatges de dijous de Festa Major.

 

A més, fins aquest divendres, es pot gaudir del Mapping de Festa Major, que també podeu reviu en vídeo i imatges.

 

Fins al diumenge 3 de juliol, un total de 363 activitats donen forma a la festa grossa més llarga del municipi. I, com no podia ser d'una altra manera, el TOT està fent un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dóna de si la Festa Major.

 

Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, FacebookTwitter i Instagram.

 

D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 19a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 23 de setembre podeu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les cinc categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem