Comença el 19è concurs TOT Fotoportada

Des d'aquest dimarts, 28 de juny, podeu enviar la millor fotografia en qualsevol de les cinc categories

Coincidint amb l'inici de la Festa Major de Sant Cugat comença el concurs de fotografia TOT Fotoportada. En la seva 19a edició, totes aquelles persones que vulguin participar tindran des d'aquest dimarts, 28 de juny, fins al 23 de setembre per enviar la seva millor fotografia. 


Cada participant podrà enviar com a màxim dues fotografies. Aquestes dues podran ser de qualsevol de les cinc categories d'enguany, que són: Lleure, Festes Majors (Sant Cugat, Valldoreix, Mira-sol, les Planes i la Floresta), Esport, La meva mascota i jo i Instagram. Totes les fotos participants han de ser fetes durant aquest any 2016.

Les fotos participants en les quatre primeres categories s’hauran de penjar a Internet, al web: www.totfotoportada.cat .

Les fotos de la categoria Instagram es penjaran directament a través d’aquesta xarxa social indicant l’etiqueta #totfotoportada2016. A més de l’etiqueta, s’haurà de posar el títol de la fotografia i l’indret des d’on s’ha fet la imatge. Només entraran a concurs les dues primeres fotografies de cada perfil personal.

'Pool', una de les fotografies participants en l'edició del 2015

Les fotos es poden fer amb càmeres o amb qualsevol dispositiu mòbil. El jurat no valorarà totes aquelles fotos que hagin estat retocades (a excepció de la categoria Instagram). I el format de les imatges haurà de ser horitzontal amb un mínim de resolució i qualitat perquè les guanyadores, com és habitual, es publicaran a la portada del TOT Sant Cugat. El jurat del concurs està integrat per fotògrafs professionals.

El període de participació serà des del 28 de juny al 23 de setembre de 2016. L’acte de lliurament de premis i la inauguració de l’exposició de totes les fotos presentades al concurs se celebraran el 27 d’octubre a la plaça de Barcelona, dia en què es faran públiques les imatges guanyadores. Hi ha 8.000 euros en premis.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem