El Castell de Focs provoca un petit incendi al turó de Can Mates

L'incendi s'ha originat en finalitzar el Castell de Focs, l'acte que ha posat punt final a la Festa Major

Les guspires dels petards han estat la causa de dos focs declarats aquesta nit de dilluns, 28 de juny, al turó de Can Mates. De fet, un dels dos pràcticament no s'ha acabat d'encendre.

L'altre, on han intervingut tant ADF com una dotació de Bombers, s'ha registrat a la zona del turó de Can Mates que creua amb l'autopista, i ha cremat prop de 40 metres quadrats. El foc ha estat controlat i apagat ràpidament.

Finalment, s'ha detectat un tercer punt calent, que, tot i que no s'ha encès, l'ADF ha remullat la zona per tal que no acabés cremant.

Tot i que la zona del turó de Can Mates ha estat remullada prèviament a l'inici del Castell de Focs, les altes temperatures d'aquests últims dies i el consegüent estat sec de la vegetació de la zona han facilitat que les guspires no s'apaguessin en caure al terra.

El vídeo del TOT mostra l'equip d'ADF remullant la zona un cop s'ha apagat el petit foc.

ADF treballant al lloc dels fets. FOTO: Lali PuigADF i Bombers han sufocat el foc ràpidament. FOTO: Lali Puig

Incidències a la Festa Major

La Festa Major ha finalitzat aquest dilluns 29 de juny amb "poques incidències destacables" tal com ha remarcat la regidora de Cultura, Carmela Fortuny, en declaracions al TOT.

La matinada de divendres a dissabte es van cremar tres contenidors a la rambla del Celler. Dissabte a la nit, durant el correfoc, un dels xipres de la plaça d'Octavià es va incendiar accidentalment durant la cremada. 

A més, aquest diumenge, 28 de juny, una nena va resultar lleument ferida degut a l'impacte d'una peça d'una atracció de la fira que es va trencar.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem