El Pregó marcarà l'inici de la Festa Major

Aquest any els pregoners seran els StQlímpics

Ja és tot a punt per al Pregó de la Festa Major d'aquest any. Els StQlímpics, una competició per a persones amb diversitat funcional, són els encarregats de fer el Pregó d'aquest any. Se celebra a la Plaça de la Vila, just davant de l'Ajuntament de Sant Cugat, el dijous 28 de juny, a partir de les 20:00 h. De fet, com ja és tradició, els pregoners se situaran a la balconada del consistori. Els STQlímpics representen els valors positius de la inclusió social i de la pràctica esportiva sense límits. Aquest projecte va néixer l’any 2012 en el marc de la Taula per a Persones amb discapacitat.

El Pregó, doncs, marca l'inici d'aquesta Festa Major, que compta amb 200 activitats. Un cop acabi l'acte, l'esclat de festa, amb música, ball i celebració. La Festa Major se celebra del 28 de juny a l'1 de juliol. De fet, just després del Pregó se celebraran ja activitats fortes de la Festa Major. A les 20:30 h s'inaugurarà la DesPlaça Jove, que a les 21:00h acollirà el Concert de Festa Major, a càrrec de l'Orquestra Simfònica Fusió Sant Cugat. D'altra banda, també a les 21:00 h, però a la Plaça de Can Quitèria L'Orquestra Maravella ofereix un concert amb un estil diferent perquè no hi falti de res ni per a ningú.

A les 21:30 h obrirà portes la caseta del CPA, amb l'actuació dels grups de ball de l'entitat. A les 22:00 h serà el torn del Grup Mediterrània, que presentarà el seu nou espectacle 'Icònic: símbols i danses', a la Plaça de l'Om. Per finalitzar les activitats festives del dijous 28 de juny, se celebrarà el tradicional Seguici nocturn, amb l'Escola Tradicional de Sant Cugat i bases electròniques a càrrec de Marcel Casellas. Se celebrarà a la Plaça d'Octavià.

A les 8:05 també arrencarà la Festa Major Alternativa. 

Totes les activitats de la Festa Major. 

Segueix amb el TOT la Festa Major

Sant Cugat del Vallès estarà de Festa Major a partir de dijous, 28 de juny, i fins al diumenge, 1 de juliol. 4 dies de festa, 200 activitats i 13 espais són els principals ingredients d'una festa que podeu seguir mitjançant el TOT Sant Cugat.

D'aquesta manera, podeu seguir l'actualitat de la Festa a www.totfestamajor.cat, i també mitjançant les xarxes socials de Facebook i Twitter. Igualment, no us perdeu les millors imatges de la Festa a l'Instagram del TOT, i menciona'ns a les teves fotos!

De la mateixa manera, pots informar-te de l'última hora de la celebració al nostre canal de Whatsapp. Si encara no en formes part, envia un missatge amb la paraula "ALTA" al 680.850.388.

I no us oblideu de participar, a partir del 28 de juny, en el concurs TOT Fotoportada amb les vostres millors imatges de la Festa. Trobareu tota la informació a www.totfotoportada.cat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem