El seguici nocturn fa esclatar la nit santcugatenca

Les entitats de cultura popular han encetat la Festa Major

Com ja és una tradició, la Festa Major de Sant Cugat ha tingut les entitats de cultura popular i tradicional de Sant Cugatcom a protagonistes de la revetlla de Sant Pere. Aquest 28 de juny han ocupat la plaça d’Octavià passats els dos quarts de dues de la matinada, amb el Seguici Nocturn. Una mostra de les activitats que ha desfermat l’entusiasme entre els centenars de santcugatencs que omplien la plaça de matinada.

Els primers, els Diables, que han portat el foc al centre de la plaça, amb el boc com a protagonista. Tot seguit, el Joan i la Marieta, que estrenaven vestuari, han dansat una versió ben moderna del Paga-li, Joan que ha estat corejada pels assistents. No hi ha faltat els Caparrots, ni el Ball de Cintes, els Cercolets i el Ball de Panderos.

Els Bastoners han desfermat l’entusiasme entre el públic, i els Castellers de Sant Cugat (sense la canalla) han posat punt i final a un seguici que ha donat el tret de sortida a l'inici de la Festa Major d’enguany. Tot plegat, amb l’acompanyament musical de l’Escola de Música Tradicional de Sant Cugat.

El Seguici Nocturn ha començat a la 1'30 hores d'aquest dimarts FOTO: H. Blanch

Més informació
 
Comentaris

Destaquem