El torneig de futbol sala Pas a Pas amb el Càncer de Mama recordarà Cris García

Aquesta és una de les novetats del programa esportiu de la Festa Major de Sant Cugat. És un torneig solidari que organitza l'associació Pas a Pas amb el Càncer de Mama

La primera edició del Torneig 12 Hores de Futbol Sala Femení Pas a Pas amb el Càncer de Mama se celebrarà el dissabte 2 de juliol, a la zona esportiva municipal de la Floresta. Aquesta és una de les novetats del programa esportiu de la Festa Major de Sant Cugat i la intenció és que tingui continuïtat en els pròxims anys.

En record a Cris García

Es tracta d'un torneig solidari, que organitza l'associació Pas a Pas amb el Càncer de Mama, en el que els diners recaptats aniran destinats a l'estudi molecular en tumors de pacients HER2+, que es fa al laboratori del Dr. Aleix Prat a l'Hospital Clínic de Barcelona. Amb aquest campionat, l'associació homenatjarà Cris García, exjugadora durant una desena de temporades de l'equip sènior femení del CD Mas Gener -ja desaparegut-, que aquest dimecres, 22 de juny, fa dos anys que va morir d'un càncer de mama. Arran d'aquest fet es va crear l'associació Pas a Pas amb el Càncer de Mama.

Com inscriure-s'hi

Les inscripcions es poden formalitzar fins al dimarts 28 de juny i per a més informació l'organització es pot contactar amb el 639 435 969. El torneig es jugarà de 10 a 22 hores, amb un mínim de 8 equips, i amb un cost de 100 euros per equip. Hi haurà un trofeu pels tres primers equips classificats i d'altres reconeixements. Els equips que ho vulguin podran banyar-se a la piscina municipal de la Floresta. En aquest cas caldrà pagar l'entrada.

Cheli Serrano, al capdavant

La santcugatenca Cheli Serrano, col·laboradora i sòcia de l'associació Pas a Pas amb el Càncer de Mama, és una de les integrants de la comissió organitzadora del torneig. Serrano va ser la capitana de l'històric CD Mas Gener de futbol sala i també l'organitzadora del torneig d'estiu de futbol sala femení (de 24 hores) del CD Mas Gener.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem