La Festa Major Alternativa torna amb una 10a d'activitats i a l'Escola Joan Maragall

La Festa Major Alternativa, que enguany se celebrarà a l'Escola Joan Maragall, perd el concurs de truites, però manté la Batalla de Penyes

Els organitzadors de la Festa Major Alternativa de Sant Cugat han donat a conèixer la programació de cara a la Festa Major 2021. Una programació que compta amb una 10a d'activitats, que se celebraran entre el dissabte 26 i el diumenge 27. Cal destacar que la pandèmia de la Covid-19 impossibilita que aquest any es pugui fer el concurs de truites que organitza la CUP, però la FMA podrà mantenir la Batalla de Penyes. "Tenim més ganes que mai de tornar. No podrà ser una festa com les de sempre, però podrem mantenir algunes de les activitats més emblemàtiques", ha explicat en roda de premsa Enric López, membre de l'organització.

Les entrades seran lliures i gratuïtes, però per tal de fer front als riscos de la Covid-19, a les pistes de l'Escola Joan Maragall i al carrer per als vianants que hi ha al davant -espais on es farà la festa- hi haurà un aforament limitat a 600 persones, amb control d'accés. Cal destacar que des de la Festa Major Alternativa han trobat a faltar més col·laboració per part de la regidoria de Cultura, tot i que han volgut lloar també la tasca dels tècnics municipals en la confecció de la celebració.

A banda de les activitats que es faran a l'Escola Joan Maragall, la Festa Major Alternativa també nomenarà un rei de la festa, per substituir el rei emèrit Joan Carles I, ja que "un dels esdeveniments del darrer any va ser la fuga del rei". Per escollir el rei de la festa, es faran unes votacions en les xarxes socials de la FMA.

Les activitats

Batalla de Penyes (Encara falta determinar dia i hora. Cal estar atents a les xarxes socials de la FMA)

Dissabte 26

  • 12 h Espectacle infantil: 'On. Com. Aigua? 
  • 17.30 h La Xesca organitza bàsquet 3x3
  • 19 h Monòleg d'Oye Polo
  • 20 h Concert Parakundé
  • 21.30 h Danses Tradicionals.
  • 22.30 h Concert Guineu
  • 00 h Concert Panellet

Dissabte 27

  • 11 h Vermut i poesia + PD'S

StQBlack

La Festa Major Alternativa suma forces amb el StQBlack, que el 27 de juny també farà un espectacle a l'Escola Joan Maragall, amb 4 concerts que ocuparan la tarda, de 19 h a 1 h. Uns concerts en els quals actuaran els conjunts locals que van formar part del festival l'any passat: Jodie Cash, Pubilles Ninja, Sergi Estella i Pol Cardona & The True Sparks.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem