FOTOS: La Floresta s'acomiada d'una Festa Major "feta per i per als florestants"

El barri de Sant Cugat ha viscut 2 caps de setmana amb activitats culturals, musicals, esportives o teatrals

La Floresta posa punt final a la seva particular Festa Major, després d'haver acollit 2 caps de setmana amb activitats per a totes les edats. Amb això, entre el 8 i 10 d'octubre i el 15 i 17 del mateix mes, els florestans han pogut retrobar-se en la seva festivitat, després que s'hagués d'ajornar durant el juliol a causa de la Covid-19.

El pregó de la Festa Major de La Floresta. FOTO: Jordi García


Amb això, Conxi Romera, membre del Senglar Cultural, valora molt positivament la celebració d'enguany: "Estem molt contents, i és que fa un mes ens reuníem per anul·lar la festa. No obstant això, al final ho vam tirar endavant i la gent ha demostrat que tenia ganes de festa, de ballar i de somriure. Ha sigut una festa de retrobaments pels florestans".

La Festa Major de La Floresta ha comptat amb activitats per a totes les edats, i és que mentre els més petits han pogut gaudir dels espectacles On és la sargantanaWalo World, Invasión de Colores, la música nocturna l'han posat Dj Rambla, Banana Sound Cartel, G de Gato o Banda Patilla, entre altres. "Era una de les nostres apostes de cara aquest any, donar pes als espectacles infantils" afegeix Romera. A més, s'han pogut viure espectacles com el Cabaret Hilarante o Or swing songbird.

Més info: La Floresta comença la Festa Major "cremant fronteres"

L'esport també ha estat present durant la Festa Major, amb el torneig de petanca o el torneig d'escacs, mentre que les entitats locals han estat protagonistes, com la percussió de Mamatraka, la música de la Coral Tardor i el Cor Jabato o les Danses del món amb Bollywood i danses afrocaribenyes. "Cada any intentem apostar pels artistes de La Floresta, ja que és una festa feta per als florestans, però també és una festa feta pels florestans" assenyala Conxi Romera.

Més info: El barri de La Floresta gaudeix en el tancament del primer cap de setmana de Festa Major

D'altra banda, un dels aspectes que ha volgut remarcar la membre del Senglar Cultural és que les festes han acabat sense cap incidència i "no hem tingut constància de cap violència masclista". Amb tot, Romera es mostra molt satisfeta amb aquesta Festa Major "i és que hem tingut una gran acollida per part de la ciutadania".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem