FOTOS: Mira-sol s'acomiada de la seva particular Festa Major

La tradicional bicicletada popular, la mostra de balls i les havaneres han estat els actes principals del darrer dia de Festa Major

Mira-sol posa punt final a la seva Festa Major, després de 3 dies de celebració, amb diferents activitats per a tots els públics, celebrades el diumenge 11 de juliol. Amb això, la bicicletada, la mostra de balls i les havaneres han estat els actes principals del darrer dia de Festa Major.

Pregó de Festa Major de Mira-sol. Foto: Bernat Millet.


Així doncs, la jornada festiva ha començat amb la tradicional bicicletada popular, una bicicletada en la qual han participat una 60a de participants. A més, l'espectacle familiar Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol ha servit per continuar la jornada matinal de la Festa Major de Mira-sol.

Més info: FOTOS: Una 60a de persones pedalen en la bicicletada popular de la Festa Major de Mira-sol

D'altra banda, durant la jornada de tarda, Eva Tataret ha fet de contacontes i ha explicat als presents La llegenda del Boc de Can Vernet dels Diables de Sant Cugat. A més, l'hort de Mira-sol ha obert les portes i els presents han pogut participar en un taller de country i zumba. Finalment, el grup d'havaneres Mar Endins ha acostat la seva música per posar punt final a la Festa Major de Mira-sol.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem