Frank Sinatra reneix a la Festa Major a través de la veu de Bruno Oro

Centenars de persones van omplir la plaça d'Octavià i van quedar sorpresos de la proposta musical

La plaça d'Octavià es va omplir de gom a gom aquest dijous a la nit per gaudir de la proposta musical de Bruno Oro & Vicens Martín Dream Big Band, basada en un homenatge a Frank Sinatra. Més d'un miler de persones es van deixar captivar i sorprendre per la veu del cantant i actor català, que es va posar en el paper de Sinatra per portar fins a Sant Cugat alguns dels seus temes més mítics.

Mireu les imatges del pregó i del seguici d'inici de festa Major.

 

Mireu les fotografies del primer dia de  Festa Major. 

 

Mireu les fotogarfies del dia de Sant Pere. 

 

Mireu les fotografies del"Paga-li, Joan"i el seguici de Sant Pere

Fotografies de Lali Puig de l'espectacle en homenatge a Sinatra de Bruno Oro & Vicens Martín Dream Big Band.

El TOT amb la Festa Major

La Festa Major d'enguany arrencava aquest dimecres, 28 de juny, amb el seguici i el pregó a càrrec del Sant Cugat Futbol Club.

 

Des de llavors i fins diumenge, 2 de juliol, més de 300 activitats donen forma a la festa grossa del municipi. Com no podia ser d'una altra manera, el TOT està fent un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dona de si la Festa Major.

 

Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, FacebookTwitter i Instagram.

 

D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 20a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 22 de setembre podeu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem