Fridays For Future Sant Cugat, pregoners de la Festa Major Alternativa

El col·lectiu de joves que clama per mesures urgents contra el canvi climàtic seran els pregoners de la Festa Major Alternativa, conjuntament amb l'assemblea de la FMA

Ja es coneix qui serà el pregoner de la Festa Major Alternativa: Fridays For Future Sant Cugat, el col·lectiu de joves, format per adolescents de diferents centres educatius del municipi, que es manifesta cada divendres pels carrers de la ciutat reclamant mesures polítiques per atacar la problemàtica del canvi climàtic. A més, cal destacar que l'assemblea de la mateixa FMA també intervindrà en el pregó.

Cal destacar que, a banda del pregó (20 h), la Festa Major Alternativa també celebrarà el dijous 27 de juny un sopar, a càrrec d'Arran, un concert a càrrec de Subversions, i un showcase de rap, amb Oldwine, Santa Salut, Elane, Brenda, Llirússia, Niñas perdidas i Marta Cascales als plats. A més, a partir de la 1 h, actuació d'Adala.

Aquesta setmana, la Festa Major Alternativa va comunicar que seguiria a la rambla del Celler, repetint activitats ja tradicionals com la batalla de penyes i el concurs de truites.

Més info: La FMA i la Cúpula del Tro seguiran a la rambla del Celler

Fa unes setmanes, el TOT Sant Cugat entrevistava al col·lectiu de Fridays For Future Sant Cugat.

Més info: FridaysForFuture Sant Cugat: "Les solucions fa 30 anys que hi són. Polítics, apliqueu-les"

Més informació
 
Comentaris

Destaquem