Gertrudis posa la música al primer dia de Festa Major

La rumba catalana de Gertrudis va captivar als santcugatencs

Gertrudis va ser l'encarregat de posar la música al final del primer dia de Festa Major, amb un concert a la plaça d'Octavià passades les dotze de la nit.

El ritme contagiós i la rumba catalana d'aquesta formació de la Garriga va seduir als centenars de santcugatencs que no es van voler perdre un dels plats forts, musicalment parlant, de la Festa Major de Sant Cugat 2017.

Un cop finalitzat el concert de Gertrudis va tenir lloc el seguici nocturn pels carrers del centre de Sant Cugat, amb el foc dels Diables o les torres humanes dels Castellers, entre altres mostres de cultura tradicional.

Les millors fotos del seguici i pregó.

Les millors fotos del Seguici Nocturn de Festa Major.

Les millors fotos del primer dia de Festa Major.

Gertrudis en concert per la Festa Major de Sant Cugat FOTO: Lali Álvarez

El TOT amb la Festa Major:

Gertrudis en concert per la Festa Major de Sant Cugat FOTO: Lali Álvarez

La Festa Major d'enguany arrencava aquest dimecres, 28 de juny, amb el seguici i el pregó a càrrec del Sant Cugat Futbol Club.

Des de llavors i fins diumenge, 2 de juliol, més de 300 activitats donen forma a la festa grossa del municipi. Com no podia ser d'una altra manera, el TOT està fent un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dona de si la Festa Major.

Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, Facebook, Twitter i Instagram.

D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 20a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 22 de setembre podeu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem