Havaneres i rom cremat tanquen la Festa Major de Mira-sol

La Festa Major de Mira-sol s'acomiada fins a l'any que ve aquest diumenge, 10 de juliol

L'últim dia de Festa Major de Mira-sol serà aquest diumenge 10 de juliol. Al llarg del dia estan programades diverses activitats per gaudir en família del comiat de festa.

El dia començarà amb la bicicletada popular a les 10.30 hores. Vine amb qualsevol cosa que tingui rodes (bicicleta, tricicle, patins...) i suma't a la gresca! El recorregut s'iniciarà al Casal de Mira-sol i continuarà pel carrer Mallorca, el passeig del Nard, el carrer Fuerteventura, l'avinguda Mas Gener, el carrer Aragó, l'avinguda Can Cabassa, el passeig del Roser, el carrer Montblanc, el carrer Ordal, l'avinguda Montserrat Roig, el carrer Vallseca, el Camí de Sant Cugat al Papiol fins a arribar al punt de partida inicial. En acabar, es farà el sorteig d'una bicicleta entre els participants.

A les 12 hores a la pista de davant del Casal de Mira-sol, es farà la festa de l'escuma, amb animació infantil i música.

A partir de les 18.30 hores i des del Casal de Mira-sol, el ball del Casal d'avis de Mira-sol estarà obert a tothom.

Una hora més tard al pati del Casal de Mira-sol es farà el berenar de Festa Major i, tot seguit i al mateix pati, els Bastoners de Sant Cugat faran una exhibició de ball de bastons.

El fi de festa serà la tradicional cantada d'havaneres de Mira-sol. Cap a les 21 hores al pati del Casal de Mira-sol, Mar Endins farà la seva interpretació.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem