Instagram explota de color amb les imatges de festa dels 4 igers santcugatencs

Tradició, concerts, activitats en família i molt més són les imatges que els 4 perfils d'Instagram escollits publiquen a la xarxa durant la Festa Major

Els dies passen i ja s'ha arribat a l'equador de la Festa Major. Una mostra d'això és la publicació de les diverses imatges a la xarxa social Instagram. Sobretot les dels 4 perfils escollits per la tercera edició de 'la meva Festa Major' en la que van captant els moments que confeccionen la seva pròpia festa. 

Els quatre igers han estat escollits per @Igerssantcugat i el @TOTsantcugat, i aquesta és la tercera edició de la iniciativa. Es tracta de 4 perfils santcugatencs ben diferents entre ells. Des del TOT Sant Cugat es va publicant diàriament un recull de les imatges que pengen. 

Els igers són Manel Turon (@turonmanel), Berta Coromina (@bertacoromina), Aniol Costa (@aniolc) i Adolf (adolf.cat). Al final de la notícia podeu conèixer qui són.

 

Coneixem els igers

Manel Turon, el perfil institucional

@turonmanel, el perfil institucional de la 'Meva Festa Major'

El perfil més institucional de la Festa Major el representarà Manel Turon ( @TuronManel), tècnic de cultura i joventut de l'Ajuntament de Sant Cugat. Té un estil molt determinat a la xarxa i penja fotografies dels llocs on va. Diu que "des del principi vaig decidir jugar amb els filtres i els diferents ajustaments que permet instagram i, al final, m’adono que la majoria de les meves fotos tenen força elements en comú (més aviat contrastades, saturades de color, càlides..) .  

Berta Coromina, frikitradi

@BertaCoromina, el perfil frikitradi de 'la Meva Festa Major'

Des dels inicis de la iniciativa hi ha hagut un perfil amant de la cultura popular. Aquest perfil, el frikitradi el representa perfectament la @Bertacoromina. A la Berta li agrada penjar fotos perquè pot "compartir les meves aficions amb la gent que m'envolta".

Aniol Costa, el jove universitari

@aniolc el jove diferent de 'la Meva Festa Major'

Un altre dels perfils seleccionats és @Aniolc, estudiant de Publicitat i Relacions Públiques. El seu perfil a Instagram és sobretot de fotografies d'exterior, especialment se centra en paisatges, però també en retrats robats. "Tècnicament acostumo a jugar amb els clarobscurs, tinc un enfocament molt artístic".

Adolf Priante, artista, geganter i pare

@adolfcat, l'artista de 'la Meva Festa Major'

Segurament que molts santcugatencs coneixeran a l'Adolf (@adolfcat) com l'artista que és de pintura. A més, col·labora setmanalment al TOT Sant Cugat amb la il·lustració de la setmana. A Instagram, segons explica, és un perfil mixt entre professional i personal. "Penjo pintures i dibuixos per promocionar la meva professió, i penjo fotos de les meves aficions o de les fites esportives de la meva filla. Fa més de 30 anys que la fotografia és part de la meva vida. És una forma d'art poc reconeguda, i és una part de la memòria personal.

El TOT amb la Festa Major

La Festa Major d'enguany donava el tret de sortida el dimarts 28 de juny amb el seguici i el pregó, a càrrec del Club Rugby Sant Cugat, que podeu veure en imatges i vídeo

 

Fins al diumenge 3 de juliol, un total de 363 activitats donen forma a la festa grossa més llarga del municipi. I, com no podia ser d'una altra manera, el TOT està fent un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dóna de si la Festa Major.

 

Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, FacebookTwitter i Instagram.

 

D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 19a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 23 de setembre podeu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les cinc categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis. 

Relació amb el concurs Tot Fotoportada 2016

Triant les millors imatges del Fotoportada 2015. FOTO: Artur Ribera

A més de participar a la Meva Festa Major, els quatre santcugatencs formaran part del jurat per escollir les tres millors fotografies de la categoria Festa Major del concurs fotogràfic més popular de Sant Cugat, el TOT fotoportada que ha arrencat el mateix 28 de juny.


D'altra banda, els responsables d' @igersSantcugat també formaran part del jurat. Però en aquest cas, de la categoria Instagram.

Etiqueta les teves fotografies a la xarxa social amb l'etiqueta #TOTfotoportada2016. SI vols participar en un altre categoria, participa amb la teva imatge a www.totfotoportada.cat

Més informació
 
Comentaris

Destaquem