Ítaca Band i Zoo a la Festa Major de Sant Cugat

L'escenari de la festa a la ciutat, que se celebra del 26 al 29 de juny, ja compta amb dos noms confirmats

Quan falta menys d'un mes per a la celebració de la Festa Major de Sant Cugat, ja es comencen a conèixer les propostes musicals de la festa. Com ha pogut saber el TOT Sant Cugat, Ítaca Band i Zoo actuaran per Festa Major 2015.

Així ho han confirmat ambdues formacions, que pujaran a l'escenari local el divendres 26 de juny a les 21 hores els primers, i el diumenge 28 a les 22 hores els segons.

Les propostes

Zoo actuarà el diumenge. FOTO: Artur Gavaldà

Ítaca Band, formació que naixia el 2008, han publicat aquest 2015 el seu tercer treball discogràfic, Temerario (Propaganda pel Fet), i aquest any també actuaran, entre d'altres, a l'Acampada Jove.

A Sant Cugat presentaran aquest darrer treball, un disc contundent, sense por i buscant l’essència, en què totes les cançons volten entorn de la temeritat, de perdre la por a viure. Un treball fruit del moment social i també vivencial dels membres del grup. Amb lletres elaborades i un discurs musical vibrant on destaquen els sons més ballables i també els més elèctrics.

Pel que fa a Zoo, és un col·lectiu musical de Gandia que naixia el 2014. Una formació que se centra amb el rap, el hip hop, el rock o l'ska, però també amb ritmes electrònics.

A Sant Cugat presentaran el seu primer treball, Tempestes vénen del sud (Propaganda pel Fet) que veia la llum a finals d'octubre de 2014.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem