Ja pots llegir el programa de la Festa Major 2015

El TOT reparteix el 19 de juny 22. 500 programes a més de 1000 punts de distribució per tenir a tothom informat de la gran festa

El TOT Sant Cugat un any més se suma a la Festa Major de Sant Cugat editant aquest programa d’activitats amb un munt d’informacions complementàries i amb una tirada de 25.000 exemplars.

Un programa que fa 28 anys que publiquem amb l’objectiu de promoure al màxim la nostra Festa Major. La seva edició és possible gràcies al suport de comerços i empreses de la nostra ciutat.

Al Totfestamajor.cat també hi trobaràs tota la informació actualitzada i el seguiment de la Festa Major amb les últimes notícies, així com les galeries de fotos i vídeos; i pots consultar el lloc web des del teu mòbil o bé tauleta tàctil.

I a partir del 26 de juny, amb l'inici de la festa, no t’oblidis de fer fotos amb la teva càmera o mòbil i participa en el concurs més fotogràfic de la nostra ciutat: el TOT Fotoportada, que enguany arriba a la seva 18a edició amb més de 8.000 € en premis. A més, durant la festa, i amb la col·laboració d’@Igerssantcugat, hem triat quatre perfils d’Instagram perquè mostrin el seu punt de vista de la festa publicant fotos a #FMsantcugat.

I si vols guanyar un carro de la compra Eroski valorat en 300€, vine a veure’ns durant la Botiga al Carrer!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem