La Botiga al Carrer torna per Festa Major com un esdeveniment per tot el comerç

La festa, consolidada com un dels ‘clàssics’ de la Festa Major, busca el contacte de la botiga amb el client

La Botiga al Carrer arriba per Festa Major el dissabte, 27 de juny, als carrers de Sant Cugat. És una de les activitats més multitudinàries de la festa grossa del municipi, on milers de santcugatencs gaudeixen del comerç de la ciutat.



La consolidació d'aquest esdeveniment s’evidencia amb la recepció que té la Botiga al Carrer cada any als carrers de la ciutat. “És una de les festes clàssiques del comerç de Sant Cugat; una festa de tot el comerç, no només de Sant Cugat Comerç. És una festa perquè els ciutadans estiguin en contacte amb el client final al carrer, d’una manera més distesa”.

Pel que fa als descomptes, Sospedra ha aclarit que “la Botiga al Carrer no és un fora estocs. És un dia que mostres als clients la teva botiga, i es pot fer alguna promoció especial, però no és un outlet de liquidació. És un esdeveniment per promocionar el teu comerç. De fet, històricament aquest ja era l’objectiu d’aquesta activitat”.

Aquest any la Botiga al Carrer arriba amb la novetat de la targeta de Sant Cugat a la Butxaca. “És la novetat principal d’aquest any”, afirma Josué Sospedra, president de l'associació de comerciants Sant Cugat Comerç.

A més, el TOT Sant Cugat participarà en la Botiga al Carrer amb un estand durant tot el dissabte que se situarà a la cruïlla entre el carrer de Valldoreix i el de Rosselló. Aquells qui s'apropin a aquest punt entraran en el sorteig d'un carro de productes Eroski valorat en 300 euros.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem