La DesPlaça ja té cartell de grups musicals locals

Sis formacions santcugatenques actuaran a l'escenari més jove de la Festa Major de Sant Cugat

Solà&Stella, Lulamae Blue, Fallen Leaves, Dröpools, Capitan Mr Litro i Greeners són els sis grups santcugatencs que actuaran aquest any a l'escenari de la DesPlaça Jove de Festa Major de Sant Cugat 2015.

Sis formacions escollides d'entre les 14 que es van presentar a la segona edició del concurs Desperta, pensat per escollir les formacions locals que actuaran per Festa Major. D'aquesta manera, durant les nits de festa dues formacions santcugatenques passaran per l'escenari de la DesPlaça.

Dijous actuaran Solà&Stella i Lulamae Blue; divendres serà el torn de Fallen Leaves i Dröpools; i la darrera la nit, Capitan Mr Litro i Greeners.

Participació

A la segona edició del DesPerta s'hi van inscriure un total de 14 bandes, de les que 10 van passar a la següent fase, escollit per votació popular a través del Facebook.

Les quatre formacions eliminades en la primera fase van ser Imposible to clean, Zarigüella, Ilsen i Upload.

L'última fase del concurs va constar de dos concerts amb 5 grups a cadascun. D'aquests concerts van sortir tres grups en cada ocasió que són els que actuaran a la Festa Major. Els altres dos grups de cada concert van ser eliminats.

Han quedat fora en aquesta fase Rekop, The Alleycats, Garlic i 6Teen.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem