Un centenar de propostes musicals per Festa Major

Concerts, en diferents espais de la ciutat, balls amb orquestra, batucades i molt més per als quatre dies de festa a Sant Cugat

Per a tots els gustos i edats. Així són les propostes musicals de la Festa Major de Sant Cugat, que se celebra del 26 al 29 de juny a la ciutat. En total, s'han programat més d'un centenar de propostes musicals, des de concerts a la places, passant per balls amb orquestra, o trobades de percussió.

A més dels concerts, hi haurà diferents sopars populars amenitzats amb música d'orquestra, així com concerts de música clàssica. També hi ha propostes musicals a la plaça d'en Coll i a la plaça de Can Quitèria, així com a La Taverna, a la plaça de Barcelona, amb propostes com la Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra.

En concert

La Fundación Tony Manero farà parada a la plaça d'Octavià. FOTO: Cedida

Els concerts es distribueixen en diferents espais de la ciutat, com poden ser la plaça d'Octavià, la plaça de Gabriel Ferrater, o la DesPlaça Jove al parc de Ramon Barnils.

Al primer escenari es podrà veure La Sra. Tomasa i La Banda del Coche Rojo el divendres. Dissabte pujarà a l'escenari de la plaça d'Octavià la Fundación Tony Manero. I tancarà els concerts en aquest espai la proposta de diumenge a la nit, amb Doctor Prats i Zoo.

La música a la Desplaça Jove, el divendres, la posa Solà & Estella, Lulamae Blue, Un Gos Robant, Möndo Loco i Itaca Band. El dissabte serà el torn de Greeners, Capitan Mr. Litro, Via Límit i fi de festa amb BarrakesPartyShow. Diumenge, a partir de les 17 hores, Batalla de galls a la plaça, i a la nit, les darreres propostes musicals de l'espai enguany, amb Fallen Leaves, Dröpools, Hora de joglar i Rumb al Bar.

A la plaça de Gabriel Ferrater actuaran Max Moya & Carlos Sarduy, Manuela Paz cover i Danyshouse Dj Dani García el divendres. Dissabte a la nit la música la posaran Calima, La Troba Kung-Fu i Dj Wonderboy. Ja diumenge, a les 20 hores, havaneres, i després, Som Caliu i Dj Fede Sardà.

Els sopars a la plaça de Pep Ventura també comptaran amb diferents concerts. El divendres, Qel Xiberta i Tonia Richardson & The Soul Messengers; dissabte, Jazz Experience Group i Right On; i diumenge, & The Honky Dotties i revetlla amb Lady Slag.

L'Alternativa

El veinat actuarà a la Festa Major Alternativa. FOTO: Cedida

A la Festa Major Alternativa, que enguany se celebra als Jardins de la Penya Regalèssia, tampoc hi faltarà la música. A partir de les 22 hores de divendres, hi haurà els concerts de Insershow, Crim i Blackup Sound punxant ska-reggae-dancehall.

Ja dissabte, les propostes són Pubilles Ninjes, El Veïnat, El Diluvi, Batucada amb Karabassà i PD Antígones.

El diumenge a la tarda, concert d’animació infantil. I a la nit, els darrers concerts de la Festa Major Alternativa d'enguany, amb Ghost Trip, Zapato y Cordón, Lágrimas de Sangre i PDs Smarx City.

Més escenaris

El jazz torna al Celler Modernista. FOTO: Lali Puig

Un any més, torna la plaça del Jazz, al Celler Modernista. Divendres es podrà gaudir de Dani Domínguez Trio, dissabte hi ha concert amb swing amb l’Orquestra Moderna Fusió Sant Cugat i David Pastor Trio el diumenge, entre moltes altres propostes.

Ja diumenge, a les 12 hores, Combotré Jazz Ensemble en concert, i a la nit, música amb Toni Vaquer Quartet i Guillem Arnedo Band featuring Celeste Alías&Jordi Rosy.

A més, també hi haurà música durant la celebració del StQBeer Festival el dissabte i el diumenge a la tarda a la plaça del Rei. A més, se celebra la IV Trobada Percussionista als Jardins del Monestir el dissabte, i ball de l'arròs amb Miquel del Roig el diumenge.

Entre altres propostes, el darrer concert d'enguany serà el de Sybarites durant la projecció de les millors imatges de la Festa Major 2015 captades per Jordi Mota, el dilluns, a les 23.30 hores, al Parc Central.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem