Les 14 propostes infantils de la Festa Major

La Festa Major se celebra des d'aquest dimarts, 28 de juny, i s'allargarà fins diumenge 3, de juliol

La Festa Major d'enguany arriba carregada d'activitats. En total, 363 propostes, per a tots els gustos i totes les edats, repartides en 6 dies.

En aquest cas, els petits de casa podran gaudir de 14 propostes diferents, d'entre les que destaquen l'Esport al carrer, la Festa de l'aigua o el Correfoc infantil.

Des de dimecres fins diumenge hi haurà tot tipus d'activitats. Els petits de casa podran començar a gaudir de la Festa Major aquest dimecres 29 a partir de les 11.00h del matí, quan tindrà lloc les sessions de planetari i taller infantil sobre astronomia, als Jardins del Monestir. 

Ja a la tarda, serà el torn de les piscines amb inflables. A partir de les 17.00h de la tarda i fins a les 19.30 podreu anar de manera gratuïta a passar una estona refrescant. La cita es repetirà dijous, divendres i dissabte de Festa Major en el mateix horari. A més, la plaça de Pep Ventura acollirà diverses activitats en família a partir de les 18.00h. La cita es repetirà dijous i divendres.

Dijous donarà el tret de sortida una nova edició de l'Esport al Carrer. Com ja és tradició, la cita se situarà al parc del Can Vernet i oferirà tot tipus d'activitats esportives i lúdiques per a infants i famílies. L'Esport al carrer se celebra dijous, divendres i dissabte entre les 17.30h i les 22.00h.

Cap de setmana de Festa Major

El Racó Infantil se situa al Parc Central FOTO: Lali Puig

Ja divendres, la novetat principal serà el llitboard, la tradicional baixada de carros pel passeig de Francesc Macià a partir de les 19.00h de la tarda. Ja al vespre, a les 20.30, tindrà lloc el Correfoc Infantil amb punt de sortida a la plaça d'Octavià. 

Dissabte 2 de juliol, l'activitat adreçada al públic infantil i familiar començarà a les 13.00h del migdia, amb la V Estovallada, al Parc Central. Una cita plena de música en directe per amenitzar el pícnic. 

A la tarda, a partir de les 17.30, l'Espai d'arreu, a la plaça de Magí Bartralot, oferirà diverses activitats infantils, com conta-contes. L'activitat es repetirà diumenge a la mateixa hora.  

Les altres dues novetats que arriben en la penúltima jornada de Festa Major seran l'Arts al Parc, que tindrà lloc al Parc Central a les 18.00h. Caricatures, clown, malabars, bombolles i molt més per gaudir de la tarda. I al vespre, a partir de les 20.30h, la piscina del Parc Central oferirà el Bany amb cinema a la fresca. En aquest cas el film que s'emetrà serà 'Atrapa la Bandera'.

La Festa Major posarà el punt final diumenge amb una de les activitats estrella per als petits de casa. La Festa de l'aigua se celebrarà, a partir de les 12.00h, al Parc Central. 

El Parc de Can Vernet, l'escenari de l'esport a la Festa Major. FOTO: Lali Puig

El TOT amb la Festa Major

La Festa Major d'enguany donava el tret de sortida el dimarts 28 de juny amb el seguici i el pregó, a càrrec del Club Rugby Sant Cugat. 

Des de llavors, i fins al diumenge 3 de juliol, un total de 363 activitats donaran forma a la festa grossa més llarga del municipi. 

Com no podia ser d'una altra manera el TOT farà un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dóna de sí la Festa Major. Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, FacebookTwitter i Instagram.

D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 19a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 23 de setembre podreu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les cinc categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem