Milers de santcugatencs surten a comprar a una Botiga al Carrer amb més vendes

Els comerciants estan satisfets amb les vendes i destaquen que, per primera vegada en anys, han crescut

La Botiga al Carrer ja és una activitat ineludible dels dissabtes de Festa Major a Sant Cugat i, enguany, milers de santcugatencs han gaudit del sol i bones temperatures tot passejant pels principals carrers comercials del municipi. Com sempre, els botiguers s'han bolcat en la que és la festa comercial més multitudinària de Sant Cugat i molt més d'un centenar de botigues han tret al carrer els seus estocs.

Les altes temperatures d'aquest dissabte, 27 de juny, han provocat que l'afluència pel centre de Sant Cugat baixés durant les hores de més sol. A mesura que avançaven les hores, les principals vies santcugatenques eren autèntiques riades de persones. I les gelateries, com no podia ser d'altra manera, plenes de gom a gom. En definitiva, Sant Cugat ha respòs a la crida del comerç i, en alguns moments, fins i tot es feia difícil avançar pels carrers més cèntrics.

Bones vendes

Els més petits han pogut gaudir de tota mena d'activitats. FOTO: Aida Sotelo

La bona notícia és que no només hi havia persones passejant, sinó que també s'ha comprat. Si fa uns anys, la gent portava poques bosses pel carrer, enguany se n'han vist moltes més. Així ho confirma Jesús Carballo, gerent de Sant Cugat Comerç, que ha tret 120 botigues al carrer. "La sensació dels comerciants és que ha anat entre bé i molt bé. La gent ha comprat i ha gastat", assegura.

I és que Carballo destaca que, per primera vegada en els últims anys, el nivell de vendes ha pujat a la Botiga al Carrer de Festa Major. "Primer, la tendència era a la baixa; després, es va mantenir recta i ara, sembla que comença a pujar", celebra.

Segons el gerent de l'associació de comerciants, el sector de moda i complements és el que més sortida ha tingut en aquesta edició de la Botiga al Carrer.

Tot i la satisfacció, Carballo posa un però: les altes temperatures. I és que durant el matí i migdia s'han superat els 30 graus a Sant Cugat, cosa que no convida a sortir pel carrer. A més, lamenta que, per la coincidència amb el correfoc, hagin hagut de tancar a les 8, quan més gent comença a passejar. "Hauríem pogut vendre més", afirmava.

A les hores de més sol, els carrers de Sant Cugat s'han buidat una mica. FOTO: Aida Sotelo
Més informació
 
Comentaris

Destaquem