Què fer el dimecres de Festa Major

La festa grossa de Sant Cugat arrencava aquest dimarts 28 de juny i s'allargarà fins al diumenge 3 de juliol

Sant Cugat ja està de Festa Major des d'aquest dimarts, 28 de juny, quan el seguici d'inici i el Club Rugby Sant Cugat donaven el tret de sortida amb el seu pregó. 

Aquest dimecres, 29 de juny, arriba marcat per la celebració de Sant Pere, i per tant, del seguici amb les entitats de cultura popular, la Missa Major i el tradicional ball del Paga-li-Joan, que començarà a les 20.00h a l'Hort de l'Abat, als Jardins del Paga-li, Joan.

El dia, per això, arrencarà amb les Albades de Sant Pere a les 8.00h del matí des de la plaça d'Octavià i el seguirà un esmorzar popular a càrrec dels Caparrots de Sant Cugat. Un dinar andalús-català, el swing i el vermut de canya seguiran l'activitat d'aquesta jornada. 

Ja a la tarda, l'activitat començarà a les 17.00 amb la piscina amb inflables, una activitat gratuïta que tindrà lloc a la piscina del Parc Central.

I la nit arribarà amb la música de Judit Neddermann a la plaça de Barcelona, a partir de les 22.30h i del Ball de bot amb Al-Mayurga, a càrrec de la Coordinadora d'Entremesos de Cultura Popular i Tradicional Catalana de Sant Cugat. 

Mireu les millors imatges del seguici i el pregó de la Festa Major

Les activitats destacades

El 'Paga-li, Joan', es balla el dia 29 de juny. FOTO: Estefania Bedmar
  • 8.00h - Albades de Sant Pere
  • 11.00h -16.00h Actuacions i dinar popular andalús-català (caseta CPA)
  • 17.00h -19.30 Piscines amb inflables (Parc Central)
  • 17.30h - 22.00h l'Esport al Carrer (parc de Can Vernet)
  • 17.30h - Seguici de Sant Pere
  • 18.30h - Ofrena davant la casa de F. Vila i Trabal
  • 19.00h - Missa Major
  • 20.00h - Ball del Paga-li, Joan (Jardins del Paga-li, Joan)
  • 22.00h - La Lira i la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona, en concert (Plaça de l'Om)
  • 22.30h - Judit Neddermann, en concert (Plaça Barcelona)
  • 23.00h Zombie Survival (Parc de Ramon Barnils)  
  • 23.15h - Ball de bot amb Al-Mayurga (Plaça d'Octavià)

El TOT amb la Festa Major

La Festa Major d'enguany donava el tret de sortida el dimarts 28 de juny amb el seguici i el pregó, a càrrec del Club Rugby Sant Cugat. 

Des de llavors, i fins al diumenge 3 de juliol, un total de 363 activitats donaran forma a la festa grossa més llarga del municipi. 

Com no podia ser d'una altra manera el TOT farà un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dóna de sí la Festa Major. Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, FacebookTwitter i Instagram.

D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 19a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 23 de setembre podreu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les cinc categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem