Què fer el dissabte de Festa Major

L'estovallada, el Holy Festival o el correfoc dels Diables són algunes de les activitats més destacades d'aquest 2 de juliol

La Festa Major de Sant Cugat viu un dels seus dies grossos aquest dissabte, dia 2 de juliol, amb activitats repartides des de primera hora del matí i fins a la matinada. Música, gastronomia, activitats infantils, comerç... les opcions són moltes i per a tots els gustos!

La ja tradicional Botiga al carrer és un dels principals atractius dels dissabtes de Festa Major i comerços locals ompliran el centre santcugatenc durant tot aquest 2 de juliol. Al migdia, a partir de les 13 hores al Parc central, hi ha una de les activitats familiars de més èxit, com és l'estovallada, on els santcugatencs poden fer el pícnic tot escoltant música

La cervesa es convertirà en la beguda protagonista des d'aquest dissabte amb la celebració del Sant Q Beer, que tindrà lloc a la plaça de Barcelona durant tot el dissabte i diumenge. Música, tallers i activitats de tot tipus acompanyaran el tast d'una vintena de cerveses artesanes.

Una activitat ineludible de la Festa Major ja és el tast de vins amb música, que se celebrarà a partir de les 19.30 hores al Claustre del Monestir.

La cultura popular seguirà sent una de les estrelles de la Festa Major de Sant Cugat amb el ball de caparrots i d'entremesos de Catalunya al matí, a les 11.15 hores a la plaça d'Octavià; i la trobada gegantera a les sis de la tarda. Per la nit, una de les activitats més esperades, el correfoc dels Diables de Sant Cugat, que comença a les 22 hores a la plaça d'Octavià.

Una de les activitats més festives i colorides serà el Holy Festival, que omplirà de color el parc de Ramon Barnils a partir de les set de la tarda d'aquest 2 de juliol.

Pel que fa a la gastronomia, la taverna es desplaça des d'aquest dissabte de la plaça de Barcelona al Parc Central, on es concentraran les paradetes de menjar.

L'esport tindrà un paper protagonista durant el matí de dissabte, amb torneigos de bàsquet, karate, futbol sala o de pàdel.

El TOT amb la Festa Major

La Festa Major d'enguany donava el tret de sortida el dimarts 28 de juny amb el seguici i el pregó, a càrrec del Club Rugby Sant Cugat, que podeu veure en imatges i vídeo. A la nit, la festa arribava a la plaça d'Octavià, amb la música de Pantaleó i Obeses, i el seguici nocturn, que pot reviure en fotografies i vídeo.

Mireu les imatges de dimarts de Festa Major.

Dimecres se celebrava Sant Pere, i entre d'altres activitat es vivia el Seguici de Sant Pere i el tradicional ball del Paga-li, Joan. No us perdeu les imatge si el vídeo, amb protesta inclosa de les entitats durant l'esclat de festa. Ja a la nit, era Judit Neddermann qui posava la música a la plaça de Barcelona, entre d'altres activitats.

Mireu les imatges de dimecres de Festa Major.

Ja dijous, l'activitat començava a la tarda amb propostes com el partit de futbol entre periodistes i polítics, i altres activitats esportives que podeu reviure en fotografies. Més tard, l'Esbart portava 'Petjades' als carrers de Sant Cugat. Una proposta que el TOT recull en imatges i vídeo, i Kiko Veneno omplia la plaça d'Octavià. Mireu com va ser el concert amb vídeo.

Mireu les imatges de dijous de Festa Major.

A més, fins aquest divendres, es pot gaudir del Mapping de Festa Major, que també podeu reviu en vídeo i imatges.

Fins al diumenge 3 de juliol, un total de 363 activitats donen forma a la festa grossa més llarga del municipi. I, com no podia ser d'una altra manera, el TOT està fent un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dóna de si la Festa Major.

Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, FacebookTwitter i Instagram.

D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 19a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 23 de setembre podeu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les cinc categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem