Què fer el diumenge de Festa Major

La Festa Major de Sant Cugat s'acomiada aquest diumenge amb el castell de focs

Últim dia de Festa Major. Aquest diumenge, 3 de juliol, Sant Cugat s'acomiada de la seva festa grossa fins a l'any vinent. Però ho fa amb una jornada plena d'activitats per gaudir fins a l'últim moment de la celebració com cal.

Una de les activitats per excel·lència de la Festa Major és el Concurs d'Arrossos, que enguany es farà a la rambla del Celler, i que aplegarà milers de santcugatencs que competiran per fer la millor paella. Com l'any passat, a partir de les quatre de la tarda hi haurà el concert de Miquel del Roig.

Els més petits tenen una cita que no es poden perdre aquest diumenge a partir de les dotze del migdia al Parc Central: la festa de l'aigua. Inflables i jocs d'aigua faran passar la calor als santcugatencs més petits! També pels més petits, la plaça de l'alcalde Magí Bartralot acollirà a partir de les onze del migdia una jornada de jocs cooperatius.

Els Bastoners de Sant Cugat seran una de les entitats de cultura popular protagonistes aquest diumenge, amb la matinada bastonera a partir de les 11.30 hores a la plaça d'Octavià, on iniciarà un recorregut per tot el poble. La percussió envairà també la Festa Major amb una trobada a partir de les 20 hores al Parc Central, amb les bandes locals Kata Kitinga, Karabassà, A Batida do Tambor, Tabalers i Tabalets de Diables i La Batuescola.

A partir de les cinc de la tarda al parc de Ramon Barnils, l'Associació Multicultural de Sant Cugat organitza una mostra cultural llatinoamericana amb gastronomia autòctona, entitats culturals, tallers, activitats familiars i molta música en directe.

A les 23.15 hores i des del Turó de Can Mates es començaran a veure els focs artificials del tradicional castell de focs, que servirà perquè els santcugatencs acomiadin la festa. Un final que arribarà oficialment a partir de les 23.30 hores al Parc Central, amb la música de Guille Milkyway i la projecció de les millors fotografies de la Festa Major de Sant Cugat 2016!

El TOT amb la Festa Major

La Festa Major d'enguany donava el tret de sortida el dimarts 28 de juny amb el seguici i el pregó, a càrrec del Club Rugby Sant Cugat, que podeu veure en imatges i vídeo. A la nit, la festa arribava a la plaça d'Octavià, amb la música de Pantaleó i Obeses, i el seguici nocturn, que pot reviure en fotografies i vídeo.

Mireu les imatges de dimarts de Festa Major.

Dimecres se celebrava Sant Pere, i entre d'altres activitat es vivia el Seguici de Sant Pere i el tradicional ball del Paga-li, Joan. No us perdeu les imatge si el vídeo, amb protesta inclosa de les entitats durant l'esclat de festa. Ja a la nit, era Judit Neddermann qui posava la música a la plaça de Barcelona, entre d'altres activitats.

Mireu les imatges de dimecres de Festa Major.

A més, fins aquest divendres, es pot gaudir del Mapping de Festa Major, que també podeu reviu en vídeo i imatges.

Fins al diumenge 3 de juliol, un total de 363 activitats donen forma a la festa grossa més llarga del municipi. I, com no podia ser d'una altra manera, el TOT està fent un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dóna de si la Festa Major.

Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, FacebookTwitter i Instagram.

D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 19a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 23 de setembre podeu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les cinc categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem