Què fer el divendres de Festa Major

S'estrena el Correplaces, Llitboard, Correfoc infantil i molta música per al quart dia de festa a Sant Cugat

La Festa Major de Sant Cugat encara el cap de setmana amb molta activitat per a tots els gustos i edats. Aquest divendres, 1 de juliol, les propostes comencen al matí amb activitats esportives i teatrals. El gruix de les activitats, però, es concentren a la tarda.

L'Esport al Carrer torna a partir de les 17.30 hores, i durant la tarda hi haurà inflables a les piscines del Parc Central. Les Sardanes es ballaran a la plaça d'octavià a partir de les 18.30 hores, i mitja hora més tard comença una de les propostes més esbojarrades de la Festa Major, el Llitboard, al passeig de Francesc Macià.

També a les 19 hores començarà una de les novetats d'enguany, el Correplaces de Festa Major! Amb sortida des de la DesPlaça Jove, i a les 20 hores hi ha la tradicional Rua de balls tradicionals: De Bolívia a Sant Cugat.

Ja al vespre, a les 20.30 hores, començarà el Correfoc infantil. La colla local estarà acompanyada dels Diables Se Me'n Refum de Sant Sadurní d'Anoia i els Diables de Can Sant Joan de Montcada i reixac. Més tard, a les 21 hores, hi haurà botifarrada popular a la plaça de Barcelona, mentre també se celebra el sopar popular del barri Centre-Estació, i sopars populars a les diferents places de la festa.

El Grup Mediterrània ballarà a les 22 hores a la plaça d'octavià, i a la plaça Barcelona hi haurà Nit de versions mentre a l'escenari de La Pua a la DesPlaça Jove actuaran formacions locals com The Risas.

Aspencat protagonitzarà el concert de nit a la plaça d'Octavià a mitjanit. I moltes més propostes que pots trobar al programa de Festa Major que publicava el TOT Sant Cugat!

El TOT amb la Festa Major

La Festa Major Alternativa arriba amb més propostes  FOTO: Haidy Blanch

La Festa Major d'enguany donava el tret de sortida el dimarts 28 de juny amb el seguici i el pregó, a càrrec del Club Rugby Sant Cugat, que podeu veure en imatges i vídeo. A la nit, la festa arribava a la plaça d'Octavià, amb la música de Pantaleó i Obeses, i el seguici nocturn, que pot reviure en fotografies i vídeo.

Mireu les imatges de dimarts de Festa Major.

Dimecres se celebrava Sant Pere, i entre d'altres activitat es vivia el Seguici de Sant Pere i el tradicional ball del Paga-li, Joan. No us perdeu les imatge si el vídeo, amb protesta inclosa de les entitats durant l'esclat de festa. Ja a la nit, era Judit Neddermann qui posava la música a la plaça de Barcelona, entre d'altres activitats.

Mireu les imatges de dimecres de Festa Major.

A més, fins aquest divendres, es pot gaudir del Mapping de Festa Major, que també podeu reviu en vídeo i imatges.

Fins al diumenge 3 de juliol, un total de 363 activitats donen forma a la festa grossa més llarga del municipi. I, com no podia ser d'una altra manera, el TOT està fent un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dóna de si la Festa Major.

Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, FacebookTwitter i Instagram.

D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 19a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 23 de setembre podeu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les cinc categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem