Sant Cugat Comerç no farà la 'Botiga al carrer' i prepara una altra activitat

A causa de la pandèmia de la Covid-19, no es podrà celebrar la 'Botiga al carrer', però Sant Cugat Comerç farà una activitat

Sant Cugat Comerç no podrà organitzar el tradicional 'Botiga al carrer' de Festa Major, una activitat que treia els aparadors de les botigues que formen part de l'associació a l'exterior, la qual cosa afavoria el fet de passejar pel centre de Sant Cugat en un ambient festiu i un clima càlid. En aquest sentit, la pandèmia de la Covid-19 impedirà que Sant Cugat Comerç pugui organitzar aquesta activitat.

De totes maneres, l'associació està preparant una activitat híbrida, que barrejarà quelcom telemàtic amb un final d'activitat presencial, el 26 de juny.

 

Altres activitats de Festa Major 

A banda d'això, el TOT Sant Cugat ha anat avançant durant els darrers dies altres temes de la Festa Major de Sant Cugat. En aquest sentit, cal recordar que no hi haurà Concurs d'Arrossos, o que el Centro Popular Andaluz no podrà muntar la tradicional caseta, tot i que si que organitzarà una activitat. El que si que hi haurà serà Festa Major Alternativa, o dues mostres d'entremesos, a més d'una projecció en vídeo dels Gausacs, que suplirà la Diada Castellera. Tampoc hi haurà correfoc de Diables, que si que faran els tradicionals 'versots'. També hi haurà una actuació del Grup Mediterrània i de l'Esbart Sant Cugat.

També es coneixen ja els caps de cartell.

 
Comentaris

Destaquem