Torna la Botiga al Carrer amb la participació de més de 100 establiments

La cita, organitzada per l'Associació Sant Cugat Comerç, se celebra aquest dissabte 2 de juliol

Més de 100 establiments sortiran aquest dissabte, 2 de juliol, a la Botiga al Carrer. La cita, organitzada per l'Associació Sant Cugat Comerç, començarà a les 9.00h del matí i s'allargarà fins a les 20.00h del vespre.

Durant tota la jornada, els assistents podran gaudir de tot tipus de promocions, que oferiran els comerços participants situats a l'eix comercial del municipi. 

Com ja és tradició, el TOT estarà present durant tota la jornada amb un stand que se situarà al carrer de Valldoreix, davant l'escola bressol Magnòlia.

Entre tots els assistents a l'stand se sortejaran dues invitacions dobles per passar una nit al Gran Hotel La Florida, amb esmorzar inclòs i accés al spa del centre. Els guanyadors del sorteig es donaran a conèixer al mateix stand del TOT a les 20.00h del vespre. A més, tant al matí com a la tarda hi haurà animació infantil a càrrec de Femgresca.

El TOT amb la Festa Major

La Festa Major d'enguany donava el tret de sortida el dimarts 28 de juny amb el seguici i el pregó, a càrrec del Club Rugby Sant Cugat, que podeu veure enimatges i vídeo. A la nit, la festa arribava a la plaça d'Octavià, amb la música de Pantaleó i Obeses, i el seguici nocturn, que pot reviure en fotografies i vídeo.

 

Mireu les imatges de dimarts de Festa Major.

 

Dimecres se celebrava Sant Pere, i entre d'altres activitat es vivia el Seguici de Sant Pere i el tradicional ball del Paga-li, Joan. No us perdeu les imatge si elvídeo, amb protesta inclosa de les entitats durant l'esclat de festa. Ja a la nit, era Judit Neddermann qui posava la música a la plaça de Barcelona, entre d'altres activitats.

 

Mireu les imatges de dimecres de Festa Major.

 

Ja dijous, l'activitat començava a la tarda amb propostes com el partit de futbol entre periodistes i polítics, i altres activitats esportives que podeu reviure enfotografies. Més tard, l'Esbart portava 'Petjades' als carrers de Sant Cugat. Una proposta que el TOT recull en imatges i vídeo, i Kiko Veneno omplia la plaça d'Octavià. Mireu com va ser el concert amb vídeo.

 

Mireu les imatges de dijous de Festa Major.

 

A més, fins aquest divendres, es pot gaudir del Mapping de Festa Major, que també podeu reviu en vídeo i imatges.

 

Fins al diumenge 3 de juliol, un total de 363 activitats donen forma a la festa grossa més llarga del municipi. I, com no podia ser d'una altra manera, el TOT està fent un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dóna de si la Festa Major.

 

Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, FacebookTwitter i Instagram.

 

D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 19a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 23 de setembre podeu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les cinc categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem