Truites i batalla de penyes a la Festa Major Alternativa

Aquest 2 de juliol es posa el punt i final a la Festa Major Alternativa, que s'està celebrant a la rambla del Celler

La gastronomia, les penyes i la música seran les protagonistes aquest dissabte 2 de juliol a la Festa Major Alternativa, ubicada a la rambla de Celler. Durant el matí, a partir de les 11 hores, hi haurà una gimcana organitzada per Infinits Somriures i a les 14 hores tindrà lloc la trobada de motos clàssiques.

Una de les tradicions de la Festa Major Alternativa és el seu concurs de truites, que se celebrarà aquest dissabte a partir de les 14 hores. Enguany hi haurà un concurs de postres a continuació.

A partir de les set de la tarda, una de les activitats més esbojarrades de la Festa Major, la batalla de penyes, que l'any passat va aplegar centenars de joves. En acabar, a les 21.30 hores, hi haurà el sopar de penyes, obert a tothom.

A partir de les dotze de la nit serà el torn dels concerts, que s'allargaran fins a les quatre de la matinada. El florestà Pulmón BeatBox, A Batida do Tambor i el show de fi de festa de PD Manyoses posarà el punt final a la Festa Major Alternativa d'aquest any 2016.

El TOT amb la Festa Major

La Festa Major d'enguany donava el tret de sortida el dimarts 28 de juny amb el seguici i el pregó, a càrrec del Club Rugby Sant Cugat, que podeu veure en imatges i vídeo. A la nit, la festa arribava a la plaça d'Octavià, amb la música de Pantaleó i Obeses, i el seguici nocturn, que pot reviure en fotografies i vídeo.

Mireu les imatges de dimarts de Festa Major.

Dimecres se celebrava Sant Pere, i entre d'altres activitat es vivia el Seguici de Sant Pere i el tradicional ball del Paga-li, Joan. No us perdeu les imatge si el vídeo, amb protesta inclosa de les entitats durant l'esclat de festa. Ja a la nit, era Judit Neddermann qui posava la música a la plaça de Barcelona, entre d'altres activitats.

Mireu les imatges de dimecres de Festa Major.

Ja dijous, l'activitat començava a la tarda amb propostes com el partit de futbol entre periodistes i polítics, i altres activitats esportives que podeu reviure en fotografies. Més tard, l'Esbart portava 'Petjades' als carrers de Sant Cugat. Una proposta que el TOT recull en imatges i vídeo, i Kiko Veneno omplia la plaça d'Octavià. Mireu com va ser el concert amb vídeo.

Mireu les imatges de dijous de Festa Major.

A més, fins aquest divendres, es pot gaudir del Mapping de Festa Major, que també podeu reviu en vídeo i imatges.

Fins al diumenge 3 de juliol, un total de 363 activitats donen forma a la festa grossa més llarga del municipi. I, com no podia ser d'una altra manera, el TOT està fent un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dóna de si la Festa Major.

Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, FacebookTwitter i Instagram.

D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 19a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 23 de setembre podeu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les cinc categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem