Un Pregó marcat per la pluja enceta oficialment la Festa Major

El Pregó, a càrrec dels StQlímpics, ha estat marcat per la pluja però s'ha pogut fer com estava previst

El Pregó de Festa Major ha encetat oficialment les jornades de festivitat a Sant Cugat. La pluja ha marcat l'inici de la festivitat, i el Pregó ha estat a punt d'haver-se de fer en l'interior de l'edifici de l'Ajuntament. De totes maneres, finalment s'ha pogut fer com s'esperava tot i la pluja que ha caigut durant la tarda del 28 de juny, primer dia de la Festa Major. Els StQlímpics, doncs, han pogut fer el pregó des del balcó de l'Ajuntament, acompanyats per representants de les forces polítiques que conformen el Ple Municipal.

Els StQlímpics representen els valors positius de la inclusió social i de la pràctica esportiva sense límits. Aquest projecte va néixer l’any 2012 en el marc de la Taula per a Persones amb discapacitat. I en aquesta direcció s'ha desenvolupat el discurs del Pregó que han fet entre diferents membres dels StQlímpics, que han destacat la superació i la inexistència de barreres durant gran part del Pregó. D'altra banda també han reclamat que la Festa Major sigui una celebració inclusiva i per a tothom. Aquesta entitat ha estat escollida per a fer de pregoners en el marc de 'Sant Cugat, Ciutat Europea de l'Esport'. "Estem molt orgullosos de formar part de les entitats on som", han explicat els representants dels StQlímpics, que han acabat el Pregó dient: "Som uns campions!"

L'alcaldessa Carmela Fortuny també ha fet una salutació als assistents que han omplert la Plaça de la Vila durant el Pregó, la majoria d'ells, membres de les diferents entitats culturals del poble, que tot i no poder fer el seguici, han volgut acompanyar durant el Pregó. Fortuny ha desitjat a tothom una feliç Festa Major i ha fet èmfasi en la responsabilitat i el civisme. D'altra banda, Raül Romeva ha estat present també en aquest Pregó, marcat pel context polític que viu el país. El periodista Jofre Llombart ha llegit, abans del Pregó, un text que ha escrit Romeva per als santcugatencs des de la presó d'Estremera. Podeu veure la notícia de la lectura del text de Romeva al TOT Sant Cugat.

Després del Pregó ha iniciat l'esclat de festa, en el que les entitats culturals del poble han ofert música i diverssió a la Plaça de la Vila

Totes les activitats de la Festa Major. 

Segueix amb el TOT la Festa Major

Sant Cugat del Vallès estarà de Festa Major a partir de dijous, 28 de juny, i fins al diumenge, 1 de juliol. 4 dies de festa, 200 activitats i 13 espais són els principals ingredients d'una festa que podeu seguir mitjançant el TOT Sant Cugat.

D'aquesta manera, podeu seguir l'actualitat de la Festa a www.totfestamajor.cat, i també mitjançant les xarxes socials de Facebook i Twitter. Igualment, no us perdeu les millors imatges de la Festa a l'Instagram del TOT, i menciona'ns a les teves fotos!

De la mateixa manera, pots informar-te de l'última hora de la celebració al nostre canal de Whatsapp. Si encara no en formes part, envia un missatge amb la paraula "ALTA" al 680.850.388.

I no us oblideu de participar, a partir del 28 de juny, en el concurs TOT Fotoportada amb les vostres millors imatges de la Festa. Trobareu tota la informació a www.totfotoportada.cat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem