Una trentena d'actes esportius a la Festa Major de Sant Cugat

L'esport, protagonista de la festa grossa de la ciutat

Entre el divendres 26 i el dilluns 29 de juny, la Festa Major de Sant Cugat celebrarà prop d’una trentena d’activitats esportives. De fet, la majoria d’actes es concentraran entre dissabte i diumenge.

Divendres, el gimnàs santcugatenc Crossfit Lynx oferirà una exhibició d'arts marcials. Serà davant dels cinemes, de 19 a 20 hores. Una hora més tard, a les 21 hores, l'Eurofitness Sant Cugat organitzarà una activitat “sabrosona” sorpresa, al davant del centre esportiu, a la rambla del Celler.

Les activitats de dissabte

Dissabte i diumenge (de 9 a 14 hores i de 15 a 20 hores), al Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler, es farà el Trofeu Sant Cugat de Patinatge Artístic. També dissabte, de 8.30 a 21 hores, al Pavelló 1, el Qbasket Sant Cugat organitzarà el Torneig 3x3-Memorial Miki Martínez de bàsquet. La 4a Copa Miyagi de karate es farà de 9 a 14 hores, al Pavelló 3, i el Torneig de Karate de Festa Major, a les 18 hores, al Pavelló 3. Totes dues activitats les organitza el Club Karate Sant Cugat.

També dissabte (tot el dia) i diumenge al matí se celebrarà una nova edició del Torneig de Pàdel a la ZEM Jaume Tubau. També a la ZEM Jaume Tubau es farà el Torneig de Futbol-7, de 9 a 21 hores. A les 10 hores se celebrarà l'Open Park Skate i a les 16 hores, el Concurs d'Skate, a la plaça Victòria dels Àngels.

La primera edició del Torneig de Vòlei Platja l'organitza el Club Voleibol Sant Cugat el dissabte, diumenge i dilluns, de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores, al Parc de Can Vernet. El partit de futbol-7 SantCu-ASDI es jugarà a les 11 hores, a la ZEM Jaume Tubau. També a les 11 hores, Curves Sant Cugat oferirà una Masterclass de Zumba in The Circuit Sant Cugat et Cuida!, a la plaça d'en Coll.

També hi haurà una matinal de ball per a tothom, a càrrec de l'Escola de Balls de Saló Sant Cugat, a les 11 hores a la plaça de Can Quitèria. Una de les novetats d'enguany del programa esportiu de la festa major són les 5 hores de Resistència de Ràdio Control, que organitza l'RC Hobby Garden, de 17 a 22 hores al Qgat Restaurant Events&Hotel.

L'Esport al Carrer, un clàssic de festa major, se celebrarà les tades de dissabte, diumenge i dilluns, de 17.30 a 22 hores, al Parc de Can Vernet. L'AV Centre-Estació oferirà l'activitat Hip hop al Centre, a la plaça de Can Quitèria, a partir de les 18 hores. També en aquesta mateixa hora hi haurà el Torneig de Partides Ràpides d'Escacs, als Jardins del Monestir.

A les 19 hores, a la plaça de Sant Francesc hi haurà la 12a Concentració i Passejada de Motos. L'última activitat de dissabte serà una exhibició de hip hop de l'Escola de Balls de Saló Sant Cugat, a les 20 hores, a la plaça de Can Quitèria.

Diumenge, més esport

Diumenge hi haurà el Torneig 16 hores de Futbol Sala, de 9 del matí a les 12 de la nit, al Pavelló 3. El 2n Torneig de Petanca es farà de 8.30 a 14 hores a les pistes del CP Sant Cugat Atlètic. La 18a Pedalada de BTT-5a Travessa de Running començarà a les 9 hores, al Parc de la Pollancreda.

El Campionat d’Espanya de Horseball sub-16 es farà durant tot el dia a l'Hípica Can Caldés. El Club d'Escacs Sant Cugat també muntarà una exhibició de partides simultànies d’escacs, a partir de les 10 hores, als Jardins del Monestir.

La 4a Patinada Popular de Qgat Patina s'iniciarà a les 10 hores al parc de la Pollancreda. La Festa al Cel d’Aeromodelisme, del club ARC Sant Cugat es desenvoluparà al Camp de Vol de Can Graells, de 10 a 15 hores. De 17 a 21 hores, al barri del Parc Central, el Club Arquers Sant Cugat oferirà als més petits (de 9 a 16 anys) la possibilitat de tirar amb arc. La Passejada de Festa Major serà a les 19 hores al passeig de Gaudí amb l'avinguda Pla del Vinyet.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem