Coock slow food chicken FOTO: osorioartist INSTAGRAM: @osorioartist
Coock slow food chicken FOTO: osorioartist INSTAGRAM: @osorioartist
L'especialitat de Coock, el pollastre FOTO: osorioartist INSTAGRAM: @osorioartist
L'especialitat de Coock, el pollastre FOTO: osorioartist INSTAGRAM: @osorioartist
Caneló de pollastre trufat del Robert FOTO: osorioartist INSTAGRAM: @osorioartist
Caneló de pollastre trufat del Robert FOTO: osorioartist INSTAGRAM: @osorioartist

COOCK, SLOW FOOD CHICKEN

Coock slow food chicken, és un restaurant a on fem oda al pollastre. Cuinem amb carbó vegetal, pollastres de 1a qualitat, criats a l’aire lliure i alimentats amb productes 100% naturals.

Cuinem amb atenció, vigilant la qualitat i la procedència de la nostra materia prima i això es veu reflectat en els sabors. Cuinem a poc a poc… ens agrada que tot tingui gust.

A quí no li ve de gust un bon pollastre qualsevol dia de la setmana?

Especialitats: Diferents tipus de pollastres rostits: rostit Coock, el rostit lacat xinés, rostit argenti, estil Nueva Orleans... i d’altres plats com l’amanida de tomàquet del Maresme i ceba asiàtica, els canelons trufats d’en Robert, macarrons de l’àvia amb ragú de pollastre i parmesà i el pollastre fregit cruixent.

A destacar: Tenim servei de take away i terrassa per gaudir els dies de sol. El restaurant es pot reservar per un dinar o sopar privat.

Més informació
10 empreses que ofereixen els seus serveis a domicili a Sant Cugat
El pollastre gurmet de cocció lenta
Descobreix el restaurant on l'ingredient principal és el pollastre!
Adreça

Localitat: Sant Cugat del Vallés

Adreça: C/Josefina Mascareñas 15, Local 3

Com arribar-hi
Contacte
Horari
De 12-16h y de 19.30h a 23h. Tancat dilluns i dimarts i dimecres al matí.