Coock slow food chicken, és un restaurant i rostisseria take away a on fem oda al pollastre, que es converteix en l’ingredient principal dels nostre plats.
El nostre rei de la casa és el pollastre groc català que es marina 48 hores amb més de 20 ingredients entre espècies, herbes aromàtiques i fruites i es cuina amb carbó vegetal a foc lent durant 2’5h a un espectacular forn vist aportant-li un sabor molt diferent al conegut pollastre a l’ast. A més, oferim molts més plats per a tots els gustos.
A quí no li ve de gust un bon pollastre qualsevol dia de la setmana?
Especialitats: Diferents tipus de pollastres rostits: rostit Coock, el rostit lacat xinés, rostit argenti, estil Nueva Orleans... i d’altres plats com l’amanida de tomàquet del Maresme i ceba asiàtica, els canelons trufats d’en Robert, macarrons de l’àvia amb ragú de pollastre i parmesà i el pollastre fregit cruixent.
A destacar: Tenim servei de take away i terrassa per gaudir els dies de sol. El restaurant es pot reservar per un dinar o sopar privat. Servim a domicili de franc amb comanda mínima tots els dies d’11h a 16h i de 19h a 23.30h a Sant Cugat i pobles del voltant. Fes la teva comanda online a www.coocksantcugat.com. Disposa de terrassa i el restaurant es pot reservar per un dinar o sopar privat.
Correu electronic: coock@coocksantcugat.com