Restaurant de dia. Hi podràs viure una autèntica experiència estatunidenca
Restaurant de dia. Hi podràs viure una autèntica experiència estatunidenca
A la barra t'hi podràs prendre alguna copa FOTO: B. Millet
A la barra t'hi podràs prendre alguna copa FOTO: B. Millet
Al saló s'hi celebren festes d'estil country FOTO: B. Millet
Al saló s'hi celebren festes d'estil country FOTO: B. Millet

EL BARN D'EN GREG

El bar-restaurant d’estil americà, el Barn d’en Greg és un referent en el món del Country Line Dance que us transportarà al cor dels Estats Units.

En un bonic local ambientat com un autèntic graner americà amb taules i terres de fusta, podràs gaudir d'una bona sonoritat que convida a ballar i a escoltar les diverses propostes de música en viu. Cada divendres podràs gaudir d'una actuació diferent de música country, rock, swing, disco i molt més.

Al Barn d'en Greg també es fan festes i esdeveniments especials, classes de Line Dance, barbacoes, concursos de ball, etc. Tot això en un ambient molt familiar que fomenta la germanor i les ganes de desconnectar i passar-ho bé. Pots venir sol o sola, cap problema, hi faràs amics!

Pel que fa al menjar, t'ofereixen una carta basada en autèntiques receptes familiars fetes amb producte local i cultivat en el seu propi hort ecològic. Descobreix la cuina tex-mex i els seus entrepans i plats combinats. I no et pots perdre la Barn Burger de 200 gr., una hamburguesa deliciosa!

Segueix el seu Facebook i canal de YouTube per a estar al dia de tot el que es cou al Barn! A la seva pàgina web també hi trobaràs l'agenda amb tots els esdeveniments que hi celebren.

Especialitats: Bar-restaurant d'estil americà. Cuina tex-mex, entrepans i plats combinats. Música en directe, classes de country i celebracions de tot tipus.

A destacar: Cuina basada en productes locals de km. 0. Música country, espectacle en viu, festes i possibilitat de llogar l'espai per a festes privades

Correu electronic: info@elbarn.com

Més informació
Viu l'autèntica experiència americana!
Adreça

Localitat: Rubí

Adreça: Carrer Alt, 3

Com arribar-hi
Contacte
Horari
DT-DJ: de 19.30 a 24 h | DV (màgia i karaoke) - DS (disco): de 20 a 2,30 h | DG: de 18 a 21 h