Exterior de l'escola FOTO. Cedida
Exterior de l'escola FOTO. Cedida
Liceu Politècnic
Liceu Politècnic
Fablab School Liceu Politècnic FOTO: Cedida
Fablab School Liceu Politècnic FOTO: Cedida

LICEU POLITECNIC SANT CUGAT

El Liceu Politècnic és un col·legi d’iniciativa social, obra de  la Fundació EDUCAT nascuda el 2008 de l’experiència educativa i l’amistat d’un grup de professors.

L’escola ofereix una educació realista, que es pren seriosament el desig i la capacitat de conèixer dels joves, fent-los capaços d’afrontar la vida en tota la seva complexitat.

L’etapa de l’educació Secundària és molt important, en un context en què educar és cada vegada més difícil. La qualitat del professorat, la unitat del claustre i l’estreta relació amb les famílies són la clau de l’èxit educatiu.  Quan es donen aquestes condicions, l’ambient escolar canvia, i l’escola esdevé un lloc on descobrir la realitat a través de les diferents assignatures i dels professors.  

Alhora, el Batxillerat no és només una preparació per a la Universitat o per a la Selectivitat, sinó que és una etapa fonamental que té sentit en ella mateixa: prepara en l'àmbit personal i acadèmic, perquè els joves puguin afrontar la vida amb serietat i responsabilitat.

Per això incorporem la reflexió i la creativitat com a punt clau per aprendre a pensar, el treball creatiu al FabLab i els wokshops amb empreses, així com les visites culturals i sortides que complementin la formació dels alumnes i el seu horitzó intel·lectual i humà.

Especialitats: Secundària Obligatòria i Batxillerat.  

A destacar: Fablab@School integrat dins del currículum escolar.

Correu electronic: direccio@liceupolitecnic.com ; administracio@liceupolitecnic.com

Més informació
La tecnologia i l'ensenyament es donen la ma
Visites professionals per motivar als estudiants
Sant Cugat tindrà un nou batxillerat
Èxit educatiu pels teus fills amb educació realista i creativa
Adreça

Localitat: Sant Cugat del Vallès

Adreça: Avinguda de Can Graells 35

Com arribar-hi
Contacte
Horari
De dilluns a divendres de 8:30 a 13:30 i de 15 a 17