Agraïment a la farmàcia Passeig del Monestir

Escric aquestes línies perquè acaba la meva etapa a la farmàcia i vull agrair a tots aquells clients que durant aquests anys han passat per aquí

Molts de vosaltres no sabreu qui sóc i uns altres pocs, sí. Sóc la Maria, la farmacèutica del torn de tarda de la farmàcia Passeig del Monestir. Només acabar la carrera vaig començar a treballar a la farmàcia de l’Ángel Lorente Yuste, al que li estic immensament agraïda per haver confiat en mi des del principi i d’això ja en fa 8 anys.

 

Escric aquestes línies perquè acaba la meva etapa a la farmàcia i vull agrair a tots aquells clients que durant aquests anys han passat per aquí. Alguns d’ells han sigut de passada i molts d’altres han sigut per quedar-se i amb ells he pogut compartir moments bons i no tan bons, perquè d’això es tracta la nostra feina, de celebrar, d’ajudar i d’escoltar sempre que es pugui. Tots vosaltres m’heu ajudat a créixer personalment i professionalment.

Per acabar, vull agrair a les meves companyes, ja que de totes m’enduc alguna cosa. Gràcies Rosa, Natalia, Mavi, Marissa i gràcies també Ione, Amalia, Azahara, Miriam, Gisela, Laura i Flor.

 
Comentaris

Destaquem