Agraïments de Gitanes i Carnaval

Un any més, la Comissió de Gitanes i la Comissió de Carnaval volem agrair la col·laboració de diversos comerços que fan possible aquesta festa.

Aquest any, volem agrair la col·laboració especialment a: La Lionesa, Superverd, Carnisseria Sagarra, Celler d’en Medir, Amazònia, cistelleria Auladell, Pastisseria Sàbat, pastisseria RouOH Wait, Bacallà Maria, Kombu, Gríful, Ibericus, Granja Montserrat, Dehesa Santa Maria, Cal Temerari, Les Voltes, Baobab, Cugat.cat, El Cugatenc i el TOT Sant Cugat.

I també a diversos col·lectius i famílies que van amenitzar les cercaviles de Gitanes, com la família Ballester-Tataret, el Gerard Díaz i l’Anna Andreu i els Tallers de Teatre Sílvia Servan; i a tots aquells que es van convertir en portadors del Gall durant els dies de festa grossa.

I també a la gent del Palauet per la magnífica macarronada de dissabte i al Roger Ricart per preparar un bon caldo de Carnaval.

I sense cap mena de dubte, a M. Pau Figuerola i Quim Pla, per la seva ajuda incondicional amb el brou i tot el Carnaval i la cessió d’un espai convertit en magatzem durant els dies de Carnaval.

I als incondicionals Clàudia Viñallonga, Anna Núñez, Roger Cosidó, Laura Peña, Mikel Cortiella, Emilio Escartín i Narcís Puigdomènech pel més que immillorable suport a la barra.

I als incansables Dome i Moliner per la millor dosi d’energia al Cercatasques!

Moltes gràcies a totes i tots per la vostra col·laboració i... Visca el Carnaval de Sant Cugat!


Comissió de Gitanes i Comissió de Carnaval

 
Comentaris

Destaquem