Ajuntament de Sant Cugat

“La naturaleza ha hecho una obra maestra con los felinos”, la lectora destaca aquesta frase de Leonardo Da Vinci per acabar la carta

A Sant Cugat fa molts anys que s’està reivindicant un refugi per poder apartar els gats abandonats dels carrers d’aquest municipi, sobretot els gats que malviuen davant de la irresponsabilitat d’aquest consistori. En diferents ocasions s’han presentat milers de signatures per a la creació d’un Refugi com Déu mana i acollir a tots els gossos abandonats i els gats que malviuen pels carrers i que puguin tenir una vida com Déu mana, però tot són promeses i res més.
Ara diu l’Ajuntament que faran una “gatera” i això no és el que volem! Aquest municipi, segons informacions de valoració a nivell nacional, està en segon lloc de la renda per càpita més elevada, categoria que manté des de fa anys, això sí, té centenars de gats rondant pels seus carrers i places, desnodrits, malalts i abandonats a la seva sort. Doncs diem prou! Ja està bé de promeses, fa més de 20 anys que diuen i diuen i no fan res! I ara diuen que faran una gatera! I això és una presa de pèl que no podem consentir, per tant, facin el favor de ser conseqüents i seriosos amb el que van prometre, perquè hi ha moltes persones que es fan responsables voluntàriament de recollir gats malalts, desnodrits i mares que han parit, perquè no n’hi ha prou amb esterilitzar uns quants, per tornar-los a deixar desemparats al carrer, volem que definitivament siguin alliberats de la misèria que estan vivint.
Senyores i senyors que en sabeu molt de “discursos” però de portar-los a terme no tant, facin el favor de prendre’s aquesta situació molt seriosament d’una vegada per totes!!
“La naturaleza ha hecho una obra maestra con los felinos” - Leonardo Da Vinci.

 
 
 
 
Comentaris

Destaquem