Camí de l'Avenç

'Ajuntament, fins quan haurem de respirar aquesta pols insuportable?'

El 29 de juliol de 2020 publicàveu aquesta notícia:  avancen les obres del camí de Crist Treballador. En ella es deia que s’havia pavimentat la part que vorejava al Club Tennis Natació Sant Cugat i que a principis de 2021 es faria la resta.

 

Sóc pare de nens que van a l’escola Avenç i és una vergonya el que s’ha fet amb aquest camí. Ho explico breument: el camí que va des de l’Arrabassada fins a l’escola Avenç estava pavimentat fa anys.  Algú (?) va decidir treure el paviment i deixar el camí de terra, afavorint diàriament que els nens de l’escola (que son més de 1.000), treballadors, familiars i veïns respirin la polseguera constant que aixequen els cotxes cada dia. Al 2020 curiosament es pavimenta només la part del Club de Tennis i nosaltres i els nostres fills seguim respirant cada dia un aire molt nociu i perjudicial. Ajuntament, fins quan haurem de respirar aquesta pols insuportable?

Adjunto també una fotografia on es mostra la polseguera del Camí, en un llençol que han posat els veïns en el mateix camí.

 
Comentaris

Destaquem