Compaginem que uns s’ho passin bé amb el descans d’altres

Els darrers dies 1 i 2 de juny es van celebrar al Parc de Can Vernet diversos actes de caràcter reivindicatiu, lúdics i musicals. L’escenari es va situar, com en ocasions anteriors, a escassos setanta metres de l’edifici del carrer Abat Armengol on visc. Les actuacions sorolloses van començar el dissabte al matí i es van allargar tot el dia fins a dos quarts de dues de la matinada del dia següent, amb “batucada” de mitja hora inclosa a les 23 hores. El diumenge les activitats es van reprendre a mig matí per acabar, en el que semblava més un “botellón” que altra cosa, a les deu de la nit.

 

La nostra cultura mediterrània és tolerant i fins i tot promou els horaris “tardans”, però hi ha molts ciutadans (nadons, gent gran, persones que tenen necessitats de salut especials...) que no seguim aquests “temps” i considero que també se’ns ha de tenir en compte.

Estic d’acord en el fet que els espais públics s’utilitzin cívicament per la ciutadania, però també reclamo el dret que tenim tots a no patir soroll excessiu als nostres domicilis. Així mateix, caldria valorar la conveniència que la defensa de legítimes conviccions s’hagi d’acompanyar d’actuacions sorolloses, que diverteixen a uns a costa de causar neguit a uns altres.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?