Contra la corrupció i contra les mentides

"El nostre objectiu és millorar la vida de la gent no el d’enriquir-nos de la gent", contesta la portaveu de JuntsxSantCugat

Benvolgut, en primer lloc dir-li que no s’ha dictat sentència, sinó que s’ha ratificat sentència. Han passat 18 anys dels fets i llavors jo ni em dedicava a la política. Quines responsabilitats em demana? No seré jo qui defensi a Ferrovial ni al Sr. Millet ni al Sr. Montull, ni a les persones de convergència que van tramar tota aquesta deplorable manera de fer. Convergència ja ha estat condemnada i ha de fer front a 6,6 milions € que ha de retornar a l’erari públic. Això és el que diu el Tribunal Suprem.

 

Tanmateix, permeti que sí que sigui jo qui defensi els equips tècnics i polítics de l’ajuntament de Sant Cugat. En cap foli de la sentència hi consta ningú de l’ajuntament acusat de res i també conclou que no hi va haver cap mena de perjudici econòmic per la ciutat. Reitero la meva condemna i rebuig a tota mena de pràctiques corruptes, abusives, sexistes i assetjadores, ni les aprovo ni les accepto, les lluito, no crec en aquesta manera de fer política. Finalment reivindico l’honestedat de totes les persones que formen l’equip de Junts per Sant Cugat, el nostre objectiu és millorar la vida de la gent no el d’enriquir-nos de la gent. Si vol que en parlem personalment no tinc cap problema.

 

 

 
Comentaris

Destaquem