El Club de Golf Sant Cugat amb nosaltres un any més

Un any més s’ha celebrat el torneig del Club de Golf de Sant Cugat a benefici d’ASDI.

Enguany se n’ha celebrat la XVIII edició. Com en les darreres edicions ha estat un èxit de participació i una jornada esportiva que permetrà donar suport econòmic a la nostra entitat.

Des de fa força anys, és una de les activitats de suport a ASDI més estables que tenim a part d’altres aportacions i donatius de particulars, institucions i empreses.


El lliurament de premis va tenir lloc el dissabte 9 d’abril a les 7 h de la tarda. Per part d’ASDI, va assistir-hi el President de la Junta, el senyor Enric Tomàs i de l’Ajuntament, la Tinent d’Alcalde de Benestar i Ciutadania, la senyora Susanna Pellicer.

De manera reiterada hem rebut la fidelitat i confiança dels participants del torneig i de les persones que no han pogut assistir-hi però que han col·laborat amb una fila 0.

Hem d’agrair al Club de Golf de Sant Cugat que un any més hagi pensat en nosaltres, especialment al seu president, Enrique Hevia, a la gerent, Gemma Peidro, a la senyora Mónica Flor i al Restaurant del Club de Golf de Sant Cugat.

També ens ha donat el seu suport la Federació Catalana de Golf, concretament la senyora Luz Ortega i molts clubs dels quals hem rebut green fees, com són: Torremirona Golf Club, Fontanals Golf, Club de Golf Camprodón, Camp de Golf Municipal de Matadepera, Club de Golf Costa Brava, Golf La Garriga, Club de Golf Montbrú-Moià, Club de Golf Perelada, Club de Bonmont Terres Noves, S.L., Club de Golf Barcelona, PGA Catalunya.


Gràcies a tothom!


ASDI

 
Comentaris

Destaquem